20.6.2018, jupiter

Merkityksellinen Juhannus

Juhannus pitää sisällään valtavan määrän merkityksiä. Kaikissa pohjoismaissa tunnetaan lukuisia juhannustaikoja ja perinteitä. Juhannus ajoittuu lähelle kesäpäivänseisausta, jolloin päivä on pisimmillään ja luonnon vehreys kukkineen on kauneimmillaan. Pitkän pimeän talven työnteko palkitaan pitkällä kesälomalla. Jos onni suosii, juhannus on täydellinen ajankohta löytää elämänsä rakkaus ja juhannuksen rakkaus- sekä lemmennostatustaikoja onkin useita. Yksi ehkä suloisimmista ja tunnetuimmista taioista on kerätä seitsämän luonnonkukkaa ja laittaa ne tyynyn alle yöksi. Yöllinen uni ennustaa tulevasta aviomiehestä. Juhannus on myös yksi suosituimmista hääpäivistä.1

Suomalaiset juhlivat juhannusta lähtemällä kaupungista maaseudulle. Valon juhlaa juhlitaan kokoontumalla perheen ja ystävien kanssa hyvän ruuan äärelle mielellään järven tai meren läheisyyteen. Sauna, vihta ja suloinen suvi ovat juhannuksen ydintä. Juhannuksena palataan luonnon äärelle, myös kuuntelemaan omaa itseä. Valoisassa yössä sytytetään kokkoja.

Pohjoisen leveyspiirin pitkät ja valoisat kesäpäivät sekä lyhyet, mutta viileät yöt yhdistettynä luonnonmukaiseen yrttien viljelyyn, luovat ainutlaatuisen yhdistelmän antaen Frantsilan yrteille niiden huipputehokkaat ominaisuudet. Luonnonkosmetiikkasarjamme onkin ylistys suomalaisille ruusulajikkeille ja pohjoisten kasvien tehoaineille sekä niiden tarjoamille ihoa helliville vaikutuksille.

Toivotamme kaikille taianomaista ja hehkeää juhannusta!

1. Luonnonkosmetiikkatuotteet pitävät sisällään useiden kukkien raaka-aineita, jotka auttavat myös juhannustaikojen toteutumisessa. Voit halutessasi piilottaa kasvovoidetuubin tyynysi alle, jos et satu olemaan kukkivien luonnonniittyjen läheisyydessä.