Aromaterapialla tasapainoa ja hyvinvointia elämään

23.3.2024
10 - 18

Kaipaatko lisää hyvinvointia ja tasapainoa elämääsi? Frantsilan tuoksu- eli aromaterapiakurssilla opit miten eteeriset öljyt vaikuttavat hyvinvointiisi ja miten käytät niitä turvallisesti.

150,00 

Mitä kurssi tarjoaa? 

- Tietoa aromaterapian  perusteista, miksi ja miten tuoksut vaikuttavat hyvinvointiin.
- Eteeristen öljyjen turvallinen käyttö
- Eteeristen öljyjen käyttötapoja henkilökohtaiseen hyvinvointiin, mielialaan sekä kodin arkeen.
- Eteeriset öljyt erilaisten terveysongelmien, kuten maha- ja kuukautisvaivojen hoidossa huomioiden kurssilaisten toiveet
- Oman funktionaalisen parfyymin valmistus eteerisistä öljyistä kotiin vietäväksi
- Virpi vetää kurssilla myös ylimääräisenä ilta- ja aamuohjelmana joogaa, rentoutumista sekä meditaatiota

Päivän alustavan ohjelman löydät täältä: Aromaterapialla tasapainoa ja hyvinvointia elämään 23.3.2024

Kenelle kurssi on tarkoitettu: 

- Kaikille, jotka haluavat tuoda elämäänsä luonnon tuoksujen hoitavaa voimaa.
- Kaikille, jotka etsivät luonnollisia ja helposti lähestyttäviä tapoja hyvinvoinnin lisäämiseen.

Miksi tulla kurssille Frantsilaan? 

Frantsilan tunnelmalliset ja kauniit tilat, rauhoittava maalaismiljöö sekä  Frantsilan perustajan Virpin 40 vuoden asiantuntijuus luovat ainutlaatuisen oppimiskokemuksen, jossa on helppo syventyä tuoksujen ihmeelliseen maailmaan. 

Kouluttaja: Virpi Raipala-Cormier, Frantsilan perustaja, pioneeri yli 40 vuoden kokemuksellaan kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista, kasvilääkinnästä, aroma- ja kukkaterapiasta, shiatsusta sekä muista holistisista hoitomenetelmistä. Virpi on myös kouluttanut fyto-, aroma- ja luontaisterapeutteja. Hänen opetusmenetelmänsä yhdistää näiden alojen laajat kokonaisuudet, perustuen vankkaan asiantuntemukseen ja monipuoliseen käytännön kokemukseen.

Lisäksi Virpi on kirjoittanut kirjoja: Luontoäidin kotiapteekki, Frantsilan Kasviskeittokirja, Luonnonkaunis - yrtit ja luontaishoidot naisen kauneuden ja terveyden tukena, Frantsila - Luonnon kotiapteekki, Mauste- ja rohtoyrttien kotipuutarhaviljelyopas, Lasten luonnonmukainen hoito-opas.

Koulutusmaksu: 150€ (sis. alv) sisältää kurssin, materiaalin sekä herkullisen kasvislounaan ja iltapäiväkahvin

Tiedustelut: koulutus@frantsila.com / 03 343 5500

Ilmoittautumiset: 11.3.2024 mennessä

Peruutusehdot: Ilmoittautumisesi on sitova. Mikäli perut osallistumisesi 30 päivää ennen kurssin alkua tai sen jälkeen, veloitamme 50 % kurssimaksusta. Mikäli perut osallistumisesi 14 päivää ennen kurssin alkua tai sen jälkeen, veloitamme 100% kurssimaksusta. Lääkärintodistuksella veloitamme vain toimistokulun 30€. Esteen sattuessa kurssin voi luovuttaa toiselle henkilölle.

Frantsilalla on oikeus peruuttaa kurssi vähäisen osallistujamäärän tai muun syyn vuoksi. Tällöin maksamme kurssimaksun kokonaisuudessaan takaisin.