Aurinkovoima viherjauhe

Kotimaista vihreää voimaa

(15)

11,60 

Kotimainen luomuviherjauhe antamaan puhtia ja tasapainottamaan pH:ta. Frantsilan viherjauhe on ainutlaatuinen yhdistelmä luomuviljeltyjä raaka-aineita; nokkosta, sinimailasta, porkkanan lehteä, mäkimeiramia, persiljaa, siankärsämön lehteä, lipstikkaa, voikukan lehteä ja pihatähtimöä. Nämä kasvit tarjoavat runsaasti suojaravinteita ja antioksidantteja, jotka tukevat kehon puhdistusprosesseja ja ylläpitävät yleistä terveyttä. Frantsilan viherjauhe on täydellinen lisä päivittäiseen ruokavalioosi ruuan päälle siroteltuna tai smoothien mukana.

50 g / 1.76 oz

100% vegan100% veganFrantsila grown plantsFrantsila grown plantsFI-EKO-201 EU AgricultureFI-EKO-201 EU AgricultureAvainlippu

1 teelusikallinen viherjauhetta 3 kertaa päivässä ruokaan siroteltuna tai smoothien seassa.

Urtica dioica (nokkosen lehti)*, Medicago sativa (sinimailanen)*, Daucus carota (porkkanan lehti)*, Origanum vulgare (mäkimeirami)*, Petroselinum crispum (persilja)*, Achillea millefolium (siankärsämön lehti)*, Levisticum officinale (liperi)*, Taraxacum officinalis (voikukan lehti)*, Stellaria media (pihatähtimö)*.

*Luomua

Vain sisäänkirjautuneet ja tuotteen ostaneet asiakkaat voivat jättää arvostelun.

4.7
15arvostelua
(11)
(3)
(1)
(0)
(0)
 1. Heidi

 2. Nimetön

 3. Esa K.

 4. Jenni

 5. Rosa

  Erittäin hyvää vaikkapa voileivän päällä. Koko prrhe tykkää.

 6. Lillemor Elonen

 7. Pia

  Käytän yrttimausteena ruokiin. Täyteläinen hieno maku.

 8. Heidi

  Jos tekisitte semmosen version lisäksi missä ei ole lipstikkaa niin tätä voisi lisätä puuroon myös 🙂 nyt sen lipstikan takia ei oikein ole puuroon sopiva.

 9. Tiina Kiri

 10. Elina

  Neutraalin makuinen viherjauhe, jota mielikseen ripottelee leivän ja esim. sosekeiton päälle. Ajattelin jopa sekoittaa sitä itse tehtyyn levitteeseen. Aurinkovoimaa!

 11. Helena

  Kiva laittaa monenlaiseen ruokaan, vaikka paistetun kananmunan päälle. Virkistää ja voimistaa .

 12. Tomi H.

  Aivan loistava mausteena. Toimii aamuisin niin kananmunan, kuin kaurapuuronkin kanssa. Tuoksuu, maistuu ja tuntuu kesältä.

 13. Sanna

  Ripottelen suoraan ruokani päälle, hyvän makuinen, eikä suolaa tarvitse niin paljon.

 14. Pia Salaksniemi

 15. Marja Tuori