Detox puhdistustipat

18.40

Puhdistumisen ja uudistumisen tueksi sekä kehon itsekorjaantumisvoimien elvyttämiseksi.

Käytä tippoja kun haluat puhdistaa kehoasi sisäisesti ja voimaantua esim. väsymyskausina. Ota niitä myös aina puhdistuskuurien ja paastojen tueksi sekä hoitojen ja hierontojen jälkeen tehostamaan kehon itsekorjaantumista. Nokkonen kohottamaan vireyttä, kehäkukka auttamaan kehon itsekorjaantumisessa ja voikukka tehostamaan suoliston toimintaa.

Pakkauskoko 100 ml

Suositeltava vuorokausiannos:
25 tippaa (n. 1,5 ml) 2 kertaa päivässä veden tai juoman kera.

Suositeltava vuorokausiannos (50 tippaa, n. 3 ml) vastaa tuoretta voikukan juurta 419mg, takiaisen juurta 310mg, nokkosen lehteä 286mg, puna-apilan kukkaa 286mg, siankärsämön kukkaa 223mg, ratamon lehteä 176mg, kehäkukan kukkaa 156mg, hierakan juurta 127mg ja punajuuren lehteä 96mg.

Ainesosat: Luomuyrttiuutosseos on valmistettu voikukan, takiaisen ja hierakan juurista, nokkosen, ratamon ja punajuuren lehdistä, puna-apilan, siankärsämön ja kehäkukan kukista sekä voikukan, nokkosen ja siankärsämön kukkaterapeuttisista uutoksista.

Lopullinen etanolipitoisuus n. 58 til.-%.

Tuote ei sisällä sokeria, hiivoja, gluteiinia eikä lisä- tai säilöntäaineita. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveellisiä elämäntapoja. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

SVE