Fytoterapian täydennyskoulutuspäivät

14 - 15.9.2024
9:15 - 16:30

Tule täydentämään taitojasi ja tapaamaan saman alan kurssitovereita ja ihmisiä. Lauantaina ayurvedahoitaja Anitta Korpela vetää pitkän ayurvedisen pää- ja kasvohieronnan ja sunnuntaina kuulemme uusinta tietoa suomalaisista luonnon kasveista kasvikemian professori Juha-Pekka Salmisen johdolla. Viikonlopun aikana keräilemme myös yrttejä kotiin viemiseksi ja pohdimme asiakastapauksien hoitoja.  

Mitä kurssi tarjoaa: 

  • Kurssitovereiden tapaamista ja yhteisiä keskusteluja.
  • Saat antaa ja vastaanottaa syvärentouttavan ayurvedisen pää- ja kasvohoidon.
  • Saat lisätietoa Turun Yliopiston nykytutkimuksen pohjalta uutta tietoa kasveista ja niiden kemiasta sekä tuttujen että vähän hyödynnettyjenkin kasvien tapausesimerkkejä

Katso alustava ohjelma täältä: 14.-15.9. Fytoterapian täydennyskoulutuspäivät

Kenelle kurssi on tarkoitettu:

  • Niille, jotka ovat suorittaneet Yrttihoitaja/-konsultti- tai Fytoterapiakoulutuksemme tai vastaavan

Miksi tulla kurssille Frantsilaan:

Frantsilan tunnelmalliset ja kauniit tilat sekä rauhoittava maalaismiljöö tarjoavat ihanteellisen ympäristön pysähtymiselle ja oppimiselle. Nyt sinulla on jälkeen mahdollisuus tulla Frantsilan idylliin kokemaan tämä uudelleen, luomoutua yrttipeltojen ja puutarhojen kauneudesta sekä samalla tulla tapaamaan vanhoja tuttuja.

Kouluttajat:

Anitta Korpela, Ayurvedahoitaja, lähihoitaja, luontaishoitojen moniosaaja

Juha-Pekka Salminen, Turun Yliopiston kasvikemian professori

Regina Keskinen, Fytoterapiayhdistyksen puheenjohtaja, luontaishoitojen moniosaaja

Virpi Raipala-Cormier, Frantsilan perustaja, kasvilääkinnän ja luontaishoitojen moniosaaja

Koulutusmaksu: 210€ (sis. alv) sisältää kurssin, materiaalin sekä lounaspaketin (2x lounas, 2x iltapäiväkahvi / yrttitee)

Täysihoito 90€ (sis. alv) päivällisen, yrttisaunan, iltateen ja majoituksen (omat liinavaatteet mukaan tai 30€ vuokra) sukutilamme pihapiirin idyllisissä, vanhoissa hirsirakennuksissa 3-5 hengen huoneissa. Täysihoito maksetaan erikseen joko paikan päällä tai pyytämällä laskun etukäteen. Rajoitettu määrä yhden ja kahden hengen huoneita lisähintaan, varaukset info@frantsilanhyvanolonkeskus.fi / 040 -591 8742.

Muut tiedustelut: koulutus@frantsila.com tai 03 343 5500

Ilmoittautumiset: 30.8.2024 mennessä

Peruutusehdot: Ilmoittautumisesi on sitova. Mikäli perut osallistumisesi 14 päivää ennen kurssin alkua tai sen jälkeen, veloitamme 50 % kurssimaksusta. Mikäli perut osallistumisesi 7 päivää ennen kurssin alkua tai sen jälkeen, veloitamme 100% kurssimaksusta. Lääkärintodistuksella veloitamme vain toimistokulun 30€. Esteen sattuessa kurssin voi luovuttaa toiselle henkilölle.

Frantsilalla on oikeus peruuttaa kurssi vähäisen osallistujamäärän tai muun syyn vuoksi. Tällöin maksamme kurssimaksun kokonaisuudessaan takaisin.