Luomukotipuutarhan perustaminen ja yrttien kasvatus

26.5.2024
10 - 17

Oletko kiinnostunut yrttien kasvatuksesta ja luomuhyötypuutarhan perustamisesta? Tule mukaan ainutlaatuiselle päivälle Frantsilan puutarhoihin oppimaan yrttien ja vihannesten kasvattamisesta Frantsilan perustajien Virpin ja Jamesin opastuksella.

150,00 

Mitä kurssi tarjoaa? 

- Käytännönläheistä tietoa yrttien kasvatuksesta
- Käytännönläheisiä neuvoja luomupuutarhan ja kasvihuoneen perustamisesta ja hoitamisesta.
- Oppeja kompostoinnista, puutarhan kattamisesta ja muusta  rikkaruohojen torjunnasta, kasvihuoneviljelystä sekä kukkapenkkien hoidosta.
- Päivä sisältää myös herkullisen lounaan Frantsilan Hyvän Olon Keskuksessa.

Alustavan ohjelman löydät täältä: Luomukotipuutarhan perustaminen 26.5.2024

Kenelle kurssi on tarkoitettu: 

- Kaikille, jotka haluavat oppia yrttien kasvatusta terveellisen ruokavalion ja hyvinvoinnin tueksi.
- Kaikille, jotka etsivät kestäviä menetelmiä terveellisen ruoan tuottamiseen kotiympäristössään.

Miksi tulla kurssille Frantsilaan? 

Frantsilan perustajat, agronomit Virpi ja James, ovat yrttien kasvatuksen ja luomuviljelyn asiantuntijoita. Heidän vuosikymmenten kokemuksensa takaavat, että saat arvokasta ja käytännönläheistä tietoa yrttien kasvatuksesta ja luomuviljelystä. Virpin puutarha ja Frantsilan tila ovat keväisessä kukoistuksessaan erityisen kaunis kokemuksellinen oppimisympäristö.  

Kouluttaja: Virpi Raipala-Cormier, Frantsilan perustaja, pioneeri yli 40 vuoden kokemuksellaan kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista, kasvilääkinnästä, shiatsusta sekä muista holistisista hoitomenetelmistä. Hänen opetusmenetelmänsä yhdistää näiden alojen laajat kokonaisuudet, perustuen vankkaan asiantuntemukseen ja monipuoliseen käytännön kokemukseen

Koulutusmaksu: 150€ (sis. alv) sisältää kurssin, materiaalin sekä herkullisen kasvislounaan ja iltapäiväkahvin

Tiedustelut: koulutus@frantsila.com / 03 343 5500

Ilmoittautumiset: 5.5.2024 mennessä

Peruutusehdot: Ilmoittautumisesi on sitova. Mikäli perut osallistumisesi 30 päivää ennen kurssin alkua tai sen jälkeen, veloitamme 50 % kurssimaksusta. Mikäli perut osallistumisesi 14 päivää ennen kurssin alkua tai sen jälkeen, veloitamme 100% kurssimaksusta. Lääkärintodistuksella veloitamme vain toimistokulun 30€. Esteen sattuessa kurssin voi luovuttaa toiselle henkilölle.

Frantsilalla on oikeus peruuttaa kurssi vähäisen osallistujamäärän tai muun syyn vuoksi. Tällöin maksamme kurssimaksun kokonaisuudessaan takaisin.