Pysy terveenä ja vahvista immuniteettiasi

19 - 20.10.2024
la 10-18 - su 9.30-16

Haluatko ehkäistä syksyn ja talven flunssakauden haasteita? Tällä kurssilla saat arvokasta ja käytännönläheistä tietoa siitä, miten voit vahvistaa vastustuskykyäsi sekä hoitaa flunssaa ja hengitysteiden vaivoja luonnollisin keinoin. 

Mitä kurssi sisältää:

  • Terveenä pysymisen luontaishoidolliset peruspilarit kuten miten vahvistaa vastustuskykyä, hoitaa vilustumisoireita ja korvatulehduksia luonnollisesti
  • Miten eteeriset öljyt ja yrtit auttavat nuhan, yskän ja astman hoidossa
  • Mitkä eteeriset öljyt auttavat arjen jaksamisessa ja tukevat vireystilaa
  • Teemme yhdessä myös käytännön harjoituksia, kuten moxa- eli lämpösikarihoidot, jotka tukevat keuhkojen toimintaa ja yleistä jaksamista kohdistamalla hoito tiettyihin akupisteisiin.
  • Käymme läpi myös muita terveysohjeita osallistujien tarpeiden mukaan

Katso alustava ohjelma täältä: 19.-20.10. Pysy terveenä ja vahvista immuniteettiasi

Kenelle kurssi on suunnattu: 

  • Kaikille, jotka haluavat oppia luonnollisia keinoja vastustuskyvyn vahvistamiseen ja flunssan sekä muiden hengitystievaivojen hoitoon.
  • Kaikille terveydestään kiinnostuneille yksilöille kuin myös luontaishoitojen harrastajille.
  • Kaikille, jotka haluavat välttää syksyn ja talven flunssakierrettä ja oppia hoitamaan pieniä vaivoja luonnollisesti kotona.

Miksi tulla kurssille Frantsilaan?

Frantsilan sukutilan tunnelmalliset ja kauniit tilat, rauhoittava maalaismiljöö sekä  Frantsilan perustajan Virpin hyvinvoinnin asiantuntijuus luovat ainutlaatuisen oppimiskokemuksen

Kouluttaja:

Virpi Raipala-Cormier, Frantsilan perustaja, pioneeri yli 40 vuoden kokemuksellaan kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista, kasvilääkinnästä, aroma- ja kukkaterapiasta, shiatsusta sekä muista holistisista hoitomenetelmistä. Virpi on myös jooga- ja meditaatio-opettaja sekä kouluttanut fyto-, aroma-, shiatsu- ja luontaisterapeutteja. Hänen opetusmenetelmänsä yhdistää näiden alojen laajat kokonaisuudet, perustuen vankkaan asiantuntemukseen ja monipuoliseen käytännön kokemukseen.

Lisäksi Virpi on kirjoittanut kirjoja: Luontoäidin kotiapteekki, Frantsilan Kasviskeittokirja, Luonnonkaunis - yrtit ja luontaishoidot naisen kauneuden ja terveyden tukena, Frantsila - Luonnon kotiapteekki, Mauste- ja rohtoyrttien kotipuutarhaviljelyopas, Lasten luonnonmukainen hoito-opas.

Koulutusmaksu 250 €(sis. alv) sisältää kurssin, materiaalin sekä lounaspaketin (2xlounas + 2xiltapäiväkahvi / yrttitee)

Täysihoito 90 € sisältää päivällisen, yrttisaunan, iltateen ja majoituksen aamiaisineen sukutilamme pihapiirin idyllisissä, vanhoissa hirsirakennuksissa 3-5 hengen huoneissa (omat liinavaatteet mukaan). Rajoitettu määrä yhden ja kahden hengen huoneita saatavilla lisähintaan. Täysihoito maksetaan erikseen joko paikan päällä tai pyytämällä laskun etukäteen. Lisätiedustelut ja varaukset info@frantsilanhyvänolonkeskus.fi / 040 591 8742.

Muut tiedustelut: koulutus@frantsila.com tai 03 343 5500

Ilmoittautumiset: 29.9.2024 mennessä

Peruutusehdot: Ilmoittautumisesi on sitova. Mikäli perut osallistumisesi 14 päivää ennen kurssin alkua tai sen jälkeen, veloitamme 50 % kurssimaksusta. Mikäli perut osallistumisesi 7 päivää ennen kurssin alkua tai sen jälkeen, veloitamme 100% kurssimaksusta. Lääkärintodistuksella veloitamme vain toimistokulun 30€. Esteen sattuessa kurssin voi luovuttaa toiselle henkilölle.

Frantsilalla on oikeus peruuttaa kurssi vähäisen osallistujamäärän tai muun syyn vuoksi. Tällöin maksamme kurssimaksun kokonaisuudessaan takaisin.