Ruoansulatus ja maksa kuntoon luonnollisesti

31.8 - 1.9.2024

Tule oppimaan kuinka yrtit, aromaterapia, luontaishoidot ja akupainanta voivat auttaa sinua parantamaan ruoansulatustasi, rauhoittamaan herkkää vatsaasi sekä tukemaan suolistosi ja maksasi puhdistumista ja kuntoutumista. Mitä kurssi tarjoaa?  - Opit miten voit hyödyntää yrttejä, ravintoa, aromaterapiaa ja luontaishoitoja ruoansulatuksen, suoliston ja maksan tueksi - Perehdytään akupainannan periaatteisiin ja tekniikoihin, jotka edistävät ruoansulatuselinten terveyttä - Saat tietoa ja neuvoja maksan ja suoliston puhdistautumisen tueksi ravinnolla, yrteillä ja joogaliikkeillä - Paljon käytännönläheisiä vinkkejä ja harjoituksia, joilla voit edistää omaa hyvinvointiasi

Lauantain kurssi ohjelma klo 10.00-18.00

Päivällinen (klo 18) ja yrttisauna (klo 19) majoituksen varanneille jossa tehdään fyto- ja aromaterapeuttiset jalkakylvyt, ihokuorinnat ja hiushuuhteet. Mahdollisuus myös tutustua Frantsilan ihonhoitotuotteisiin. Täysihoidon tai päivällisen ja/tai saunan voi ostaa myös erikseen lisämaksusta – varaukset etukäteen info@frantsilanhyvanolonkeskus.fi / 040 591 8742. Klo 21 rentoutumis- ja iltameditaatiohetki kaikille kiinnostuneille (maksuton).

Sunnuntain kurssiohjelma 09.00-16.00

Sunnuntaina myös kaikille avoin aamujooga 07.15-08.00

Kenelle kurssi on tarkoitettu: 

- Kaikille, jotka haluavat oppia miten tukea omaa hyvinvointiaan luonnollisesti
- Kaikille, jotka etsivät luonnollisia ja tehokkaita keinoja tukea ruoansulatusta sekä suoliston ja maksan terveyttä

Miksi tulla kurssille Frantsilaan? 

Frantsilan tunnelmalliset ja kauniit tilat, rauhoittava maalaismiljöö sekä  Frantsilan perustajan Virpin asiantuntijuus luovat ainutlaatuisen kokonaisuuden, jossa on helppo syventyä oppimiseen sekä erilaisiin kehollisiin ja mielen harjoituksiin, jotka auttavat vatsaasi ja suolistoasi voimaan hyvin.

Kouluttaja: Virpi Raipala-Cormier, Frantsilan perustaja, pioneeri yli 40 vuoden kokemuksellaan kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista, kasvilääkinnästä, aroma- ja kukkaterapiasta, shiatsusta sekä muista holistisista hoitomenetelmistä. Virpi on myös kouluttanut fyto-, aroma- ja luontaisterapeutteja. Hänen opetusmenetelmänsä yhdistää näiden alojen laajat kokonaisuudet, perustuen vankkaan asiantuntemukseen ja monipuoliseen käytännön kokemukseen. 

Lisäksi Virpi on kirjoittanut kirjoja: Luontoäidin kotiapteekki, Frantsilan Kasviskeittokirja, Luonnonkaunis - yrtit ja luontaishoidot naisen kauneuden ja terveyden tukena, Frantsila - Luonnon kotiapteekki, Mauste- ja rohtoyrttien kotipuutarhaviljelyopas, Lasten luonnonmukainen hoito-opas.

Koulutusmaksu: 250 € (sis. alv) sisältää kurssin, materiaalin sekä lounaspaketin (lounas + iltapäiväkahvi)

Täysihoito 90 € sisältää päivällisen,  yrttisaunan, iltateen  ja majoituksen aamiaisineen sukutilamme pihapiirin idyllisissä, vanhoissa hirsirakennuksissa 3-5 hengen huoneissa (omat liinavaatteet mukaan). Rajoitettu määrä yhden ja kahden hengen huoneita saatavilla lisähintaan. Täysihoito maksetaan erikseen joko paikan päällä tai pyytämällä laskun etukäteen. Täysihoidon varaukset ja lisätiedustelut  info@frantsilanhyvänolonkeskus.fi / 040 591 8742.

Muut tiedustelut: koulutus@frantsila.com tai 03 343 5500

Ilmoittautumiset: 15.8.2024 mennessä

Peruutusehdot: Ilmoittautumisesi on sitova. Mikäli perut osallistumisesi 30 päivää ennen kurssin alkua tai sen jälkeen, veloitamme 50 % kurssimaksusta. Mikäli perut osallistumisesi 14 päivää ennen kurssin alkua tai sen jälkeen, veloitamme 100% kurssimaksusta. Lääkärintodistuksella veloitamme vain toimistokulun 30€. Esteen sattuessa kurssin voi luovuttaa toiselle henkilölle.

Frantsilalla on oikeus peruuttaa kurssi vähäisen osallistujamäärän tai muun syyn vuoksi. Tällöin maksamme kurssimaksun kokonaisuudessaan takaisin.