Vaihdevuodet ja hyvinvointi – elämänmuutoksen positiivinen hallinta

3 - 4.8.2024

Haluatko oppia miten voit tukea kehoasi ja mieltäsi luonnollisesti vaihdevuosien aikana? Tule mukaan kurssillemme, jossa syvennymme vaihdevuosien monipuoliseen ja kokonaisvaltaiseen hoitoon. Käytämme työkaluina muun muassa yrttejä, aromaterapiaa, kukkaterapiaa, akupisteitä ja hormonaalista joogaa.

250,00 

Mitä kurssi tarjoaa? 

- Luonnonmukaisia keinoja lievittää vaihdevuosioireita, kuten kuumia aaltoja ja unettomuutta
- Kehon ja mielen tasapainottamista erilaisten hoitomuotojen avulla
- Käytännönläheistä tietoa kasvien hoitovoimasta, akupisteiden käytöstä ja hormonaalisesta joogasta

Alustavan kurssiohjelman löydät täältä: Vaihdevuodet ja hyvinvointi 3.-4.8.2024

Kenelle kurssi on tarkoitettu: 

- Naisille, jotka haluavat kohdata vaihdevuodet tietoisesti ja voimaantuneina
- Naisille, jotka etsivät luonnollisia vaihtoehtoja hormonikorvaushoidolle vaihdevuosien oireisiin
- Sinulle, joka olet kiinnostunut ymmärtämään kehosi muutoksista vaihdevuosien aikana ja löytämään niihin luonnollisia hoitokeinoja
- Sinulle, joka haluat jo ennakkoon valmistautua vaihdevuosiaikaan

Miksi tulla kurssille Frantsilaan? 

Frantsilan sukutilan tunnelmalliset ja kauniit tilat, rauhoittava maalaismiljöö kesäisessä runsaudessaan sekä  Frantsilan perustajan Virpin hyvinvoinnin asiantuntijuus luovat ainutlaatuisen kokonaisuuden, jossa on helppo syventyä oppimiseen sekä erilaisiin kehollisiin ja mielen harjoituksiin, jotka auttavat sinua tukemaan hyvinvointiasi vaihdevuosien aikana.

Kouluttaja: Virpi Raipala-Cormier, Frantsilan perustaja, pioneeri yli 40 vuoden kokemuksellaan kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista, kasvilääkinnästä, aroma- ja kukkaterapiasta, shiatsusta sekä muista holistisista hoitomenetelmistä. Virpi on myös kouluttanut fyto-, aroma- ja luontaisterapeutteja. Hänen opetusmenetelmänsä yhdistää näiden alojen laajat kokonaisuudet, perustuen vankkaan asiantuntemukseen ja monipuoliseen käytännön kokemukseen. 

Lisäksi Virpi on kirjoittanut kirjoja: Luontoäidin kotiapteekki, Frantsilan Kasviskeittokirja, Luonnonkaunis - yrtit ja luontaishoidot naisen kauneuden ja terveyden tukena, Frantsila - Luonnon kotiapteekki, Mauste- ja rohtoyrttien kotipuutarhaviljelyopas, Lasten luonnonmukainen hoito-opas.

Koulutusmaksu: 250 € (sis. alv) sisältää kurssin, materiaalin sekä lounaspaketin (2xlounas + 2xiltapäiväkahvi)

Täysihoito 90 € sisältää päivällisen,  yrttisaunan, iltateen  ja majoituksen aamiaisineen sukutilamme pihapiirin idyllisissä, vanhoissa hirsirakennuksissa 3-5 hengen huoneissa (omat liinavaatteet mukaan). Rajoitettu määrä yhden ja kahden hengen huoneita saatavilla lisähintaan. Täysihoito maksetaan erikseen joko paikan päällä tai pyytämällä laskun etukäteen. Täysihoidon varaukset ja lisätiedustelut  info@frantsilanhyvänolonkeskus.fi / 040 591 8742. 

Muut tiedustelut: koulutus@frantsila.com tai 03 343 5500

Ilmoittautumiset: 14.7.2024 mennessä

Peruutusehdot: Ilmoittautumisesi on sitova. Mikäli perut osallistumisesi 30 päivää ennen kurssin alkua tai sen jälkeen, veloitamme 50 % kurssimaksusta. Mikäli perut osallistumisesi 14 päivää ennen kurssin alkua tai sen jälkeen, veloitamme 100% kurssimaksusta. Lääkärintodistuksella veloitamme vain toimistokulun 30€. Esteen sattuessa kurssin voi luovuttaa toiselle henkilölle.

Frantsilalla on oikeus peruuttaa kurssi vähäisen osallistujamäärän tai muun syyn vuoksi. Tällöin maksamme kurssimaksun kokonaisuudessaan takaisin.