Virpin yrttikurssi

14 - 16.6.2024

Virpi Raipala-Cormierin ohjaama yrttikurssi Frantsilassa tarjoaa kattavan sukelluksen yrttien maailmaan.

Mitä kurssi tarjoaa? 

- Opastusta yrttien tunnistamiseen ja niiden hoitovoimien hyödyntämiseen
- Käytännönläheistä, monipuolista tietoa miten voit hyödyntää ympäröivän luonnon ja puutarhan kasveja terveytesi tukemiseen
- Oman yrttiöljyn valmistamisen sekä yrttien keräystä kotiin viemiseksi
- Aamujoogan ja iltameditaation kaikille halukkaille

Alustavan kurssiohjelman löydät täältä: Virpin yrttikurssi 14.-16.6.2024

Kenelle kurssi on tarkoitettu: 

- Kaikille, jotka ovat kiinnostuneita yrttilääkinnästä ja luonnollisesta hyvinvoinnista, riippumatta aikaisemmasta kokemuksesta.
- Kurssi sopii niin yrttien parissa vasta aloitteleville kuin niille, jotka haluavat syventää jo olemassa olevaa tietämystään ja taitojaan.

Miksi tulla kurssille Frantsilaan? 

Frantsilan tunnelmalliset ja kauniit tilat, rauhoittava maalaismiljöö sekä  Frantsilan perustajan Virpin 40 vuoden asiantuntijuus luovat ainutlaatuisen oppimiskokemuksen, jossa tutustutaan yrttien hoitaviin vaikutuksiin.

Kouluttaja: Virpi Raipala-Cormier, Frantsilan perustaja, on pioneeri yli 40 vuoden kokemuksellaan kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista, kasvilääkinnästä, shiatsusta sekä muista holistisista hoitomenetelmistä. Hänen opetusmenetelmänsä yhdistää näiden alojen laajat kokonaisuudet, perustuen vankkaan asiantuntemukseen ja monipuoliseen käytännön kokemukseen

Koulutusmaksu: 290€ (sis. alv) sisältää kurssin, materiaalin sekä ruokailut (1 x päivällinen (pe), 2x lounas, 2x iltapäiväkahvin  / yrttiteen)

Täysihoito: 150€ (sis. alv) sisältää päivällisen (la), yrttisaunan, iltateen ja majoituksen aamiaisineen sukutilamme pihapiirin idyllisissä, vanhoissa hirsirakennuksissa 3-5 hengen huoneissa (omat liinavaatteet mukaan). Rajoitettu määrä yhden ja kahden hengen huoneita saatavilla lisähintaan.  Täysihoito maksetaan erikseen joko paikan päällä tai pyytämällä laskun etukäteen. Lisätiedot  ja varaukset näistä info@frantsilanhyvanolonkeskus.fi / 040 -591 8742.

Muut tiedustelut: koulutus@frantsila.com tai 03 343 5500

Ilmoittautumiset: 4.6.2024 mennessä

Peruutusehdot: Ilmoittautumisesi on sitova. Mikäli perut osallistumisesi 30 päivää ennen kurssin alkua tai sen jälkeen, veloitamme 50 % kurssimaksusta. Mikäli perut osallistumisesi 14 päivää ennen kurssin alkua tai sen jälkeen, veloitamme 100% kurssimaksusta. Lääkärintodistuksella veloitamme vain toimistokulun 30€. Esteen sattuessa kurssin voi luovuttaa toiselle henkilölle.

Frantsilalla on oikeus peruuttaa kurssi vähäisen osallistujamäärän tai muun syyn vuoksi. Tällöin maksamme kurssimaksun kokonaisuudessaan takaisin.