Virpin yrttinen joogaretriitti

12 - 14.7.2024

Tule mukaan rentouttavaan ja voimistavaan viikonloppuun Frantsilaan. Virpin vetämä yrttinen joogaretriitti on ainutlaatuinen yhdistelmä joogaa, luontoa ja yrttien parantavia voimia.

Mitä kurssi tarjoaa? 

- Mielen ja kehon harmoniaa kesäisen luonnon keskellä myös puutarhajoogassa
- Tutustumista yrttien hoitaviin ominaisuuksiin ja yrttien keräystä Frantsilan puutarhoista ja yrttipelloilta
- Rentoutumista ja virkistymistä saunaseremonioissa, joissa yhdistyy myös sauna- ja yrttihoitoja
- Kukkaterapian ja luonnon tuoksujen rauhoittavan vaikutuksen sekä hoitavan parfyymin valmistuksen

Alustavan kurssiohjelman löydät täältä: Virpin yrttinen joogaretriitti 12.-14.7.2024

Kenelle kurssi on tarkoitettu: 

- Kaikille, jotka kaipaavat hetken hengähdystä arjen kiireestä ja haluavat yhdistää joogan, luonnon ja yrttien hoitavat ominaisuudet.

Miksi tulla kurssille Frantsilaan? 

Frantsilan yrttinen joogaretriitti tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden rentoutua ja voimistua luonnon helmassa. Se on täydellinen yhdistelmä fyysistä ja henkistä hyvinvointia, jossa saat nauttia rauhoittavasta ympäristöstä, yrttien parantavasta voimasta ja yhteisöllisyydestä.

Kouluttaja: Virpi Raipala-Cormier, Frantsilan perustaja, pioneeri yli 40 vuoden kokemuksellaan kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista, kasvilääkinnästä, aroma- ja kukkaterapiasta, shiatsusta sekä muista holistisista hoitomenetelmistä. Virpi aloitti päivittäiset jooga- ja meditaatioharjoitteet jo 19 vuotiaana ja on kouluttautunut jooga- ja meditaatio-opettajaksi. 

Virpi on myös kouluttanut fyto-, aroma- ja luontaisterapeutteja. Hänen opetusmenetelmänsä yhdistää näiden alojen laajat kokonaisuudet, perustuen vankkaan asiantuntemukseen ja monipuoliseen käytännön kokemukseen. Lisäksi Virpi on kirjoittanut kirjoja: Luontoäidin kotiapteekki, Frantsilan Kasviskeittokirja, Luonnonkaunis - yrtit ja luontaishoidot naisen kauneuden ja terveyden tukena, Frantsila - Luonnon kotiapteekki, Mauste- ja rohtoyrttien kotipuutarhaviljelyopas, Lasten luonnonmukainen hoito-opas.

Koulutusmaksu: 280 (sis. alv) sisältää retriitin ohjelman materiaaleineen sekä lounaspaketin (1x päivällinen (pe), 2x lounas, 2x iltapäiväkahvi/yrttitee)

Täysihoito 150€ (sis alv) sisältää päivällisen (la), yrttisaunan, iltateet  ja majoituksen aamiaisineen sukutilamme pihapiirin idyllisissä, vanhoissa hirsirakennuksissa 3-5 hengen huoneissa (omat liinavaatteet mukaan). Rajoitettu määrä yhden ja kahden hengen huoneita saatavilla lisähintaan. Täysihoidon lisätiedustelut ja varaukset info@frantsilanhyvanolonkeskus.fi / 040 591 8742.

Muut tiedustelut: koulutus@frantsila.com tai 03 343 5500

Ilmoittautumiset: 20.6.2024 mennessä

Peruutusehdot: Ilmoittautumisesi on sitova. Mikäli perut osallistumisesi 30 päivää ennen kurssin alkua tai sen jälkeen, veloitamme 50 % kurssimaksusta. Mikäli perut osallistumisesi 14 päivää ennen kurssin alkua tai sen jälkeen, veloitamme 100% kurssimaksusta. Lääkärintodistuksella veloitamme vain toimistokulun 30€. Esteen sattuessa kurssin voi luovuttaa toiselle henkilölle.

Frantsilalla on oikeus peruuttaa kurssi vähäisen osallistujamäärän tai muun syyn vuoksi. Tällöin maksamme kurssimaksun kokonaisuudessaan takaisin.