Voimaantumis- ja hyvinvointiretriitti naisille

20 - 22.9.2024
pe 16:30 - su 16:00

Tule mukaan pysähtymään yhdessä – niin itsesi kuin toisten naisten äärelle. Ohjelmassa on muun muassa joogaa, meditaatiota, luontoyhteyden syventämistä, läsnäoloharjoituksia, luontaishoitoja ja yrttisauna.

Kutsumme sinut ainutlaatuiseen viikonloppuun Frantsilan lumoavassa ympäristössä, jossa pääset keskittymään naisen hyvinvointiin kokonaisvaltaisesti. Viikonloppu on täynnä oppimista, itsestä huolehtimista ja yhteisöllisyyttä. Tule mukaan kokemaan kuinka voit voimaantua, rentoutua ja uudistua yhdessä toisten naisten kanssa.

Mitä kurssi tarjoaa:

  • Tilaisuuden pysähtyä, kuunnella itseäsi ja syventää yhteyttäsi luontoon ja muihin naisiin.
  • Miten hoitaa itseäsi luonnollisesti yrttien, eteeristen öljyjen, akupisteiden ja kukkaterapian avulla, erityisesti naisten terveysongelmien yhteydessä.
  • Miten nämä menetelmät voivat tukea naishormonitoiminnan tasapainoa, mikä vaikuttaa laajasti naisen elämään - kuukautiskiertoon, seksuaalisuuteen, vaihdevuosiin sekä mielialaan ja luovuuteen.
  • Yrttisaunan, jossa pääset kokemaan saunarituaaleja hiljaisuudessa.
  • Joogaa ja meditaatiota,  jotka on suunniteltu vahvistamaan naisen kehon ja mielen yhteyttä.
  • Luontoyhteyden syventäminen ja läsnäoloharjoitukset auttavat sinua löytämään sisäisen rauhan ja voiman.
  • Kukkaseppeleen teko kruunaa viikonlopun.

Katso alustava ohjelma täältä: 20.-22.9. Voimaantumis- ja hyvinvointiretriitti naisille

Kenelle retriitti on suunnattu: 

  • Kaikille naisille, jotka haluavat löytää uusia tapoja edistää hyvinvointiaan ja ymmärtää paremmin naisen kehon ja mielen tarpeita.
  • Kaikille naisille, jotka haluavat jakaa kokemuksia ja oppia yhdessä, vahvistaen naisten yhteisöllisyyttä ja tukea toisilleen.

Retriitin vetäjät:

Virpi Raipala-Cormier, Frantsilan perustaja, pioneeri yli 40 vuoden kokemuksellaan kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista, kasvilääkinnästä, aroma- ja kukkaterapiasta, shiatsusta sekä muista holistisista hoitomenetelmistä. Virpi on myös jooga- ja meditaatio-opettaja sekä kouluttanut fyto-, aroma-, shiatsu- ja luontaisterapeutteja. Hänen opetusmenetelmänsä yhdistää näiden alojen laajat kokonaisuudet, perustuen vankkaan asiantuntemukseen ja monipuoliseen käytännön kokemukseen.

Lisäksi Virpi on kirjoittanut kirjoja: Luontoäidin kotiapteekki, Frantsilan Kasviskeittokirja, Luonnonkaunis - yrtit ja luontaishoidot naisen kauneuden ja terveyden tukena, Frantsila - Luonnon kotiapteekki, Mauste- ja rohtoyrttien kotipuutarhaviljelyopas, Lasten luonnonmukainen hoito-opas.

Anna Karhu-Cormier toimi Frantsilan luomuyrtttilan luovana johtajana vuoteen 2021 asti ja kehitti tuoksulaboratoriokonseptin Scent Labin. Tällä hetkellä Anna työskentelee monialaisesti tuoksujen ja taiteen parissa. Annan taiteessa ja tapahtumissa yhdistyvät luovuuden sekä hoidollisuuden synergiat. Anna on työskennellyt suomalaisten parantavien kasvien parissa reilun vuosikymmenen ajan. Anna on koulutukseltaan taiteiden maisteri, fytoterapeutti sekä jooga-opettaja. Annan läsnäolo ja opetus on lempeää ja inspiroivaa.

Retriitin hinta: 250 € (sis. alv) sisältää retriittiohjelman sekä materiaalin

Retriittiin kuuluu täysihoito ja sen hinta on 180€ (sis. alv) sisältää ruokailut, yrttisaunan ja majoituksen (omat liinavaatteet mukaan tai 30€ vuokra) sukutilamme pihapiirin idyllisissä, vanhoissa hirsirakennuksissa 3-5 hengen huoneissa. Täysihoito maksetaan erikseen joko paikan päällä tai pyytämällä laskun etukäteen.

Rajoitettu määrä yhden ja kahden hengen huoneita lisähintaan , niistä varaukset info@frantsilanhyvanolonkeskus.fi / 040 -591 8742.

Muut tiedustelut: koulutus@frantsila.com tai 03 343 5500

Ilmoittautumiset: 1.9.2024 mennessä

Peruutusehdot: Ilmoittautumisesi on sitova. Mikäli perut osallistumisesi 14 päivää ennen kurssin alkua tai sen jälkeen, veloitamme 50 % kurssimaksusta. Mikäli perut osallistumisesi 7 päivää ennen kurssin alkua tai sen jälkeen, veloitamme 100% kurssimaksusta. Lääkärintodistuksella veloitamme vain toimistokulun 30€. Esteen sattuessa kurssin voi luovuttaa toiselle henkilölle.

Frantsilalla on oikeus peruuttaa kurssi vähäisen osallistujamäärän tai muun syyn vuoksi. Tällöin maksamme kurssimaksun kokonaisuudessaan takaisin.