Yrtit ja luontaishoidot hoitotyön ja jaksamisen tukena

2 - 3.11.2024
la 10-18 - su 9.15-16

Tule mukaan kaksipäiväiselle tutustumismatkalle kasvilääkinnän monipuolisiin mahdollisuuksiin ja vaikutuksiin hoitojen ja terveyden tueksi ja ota kasvien hoitovoima osaksi myös omaan arkeesi. Saat samalla itsellesi rentouttavan miniloman.

Mitä kurssi sisältää:

  • Käytännönläheistä tietoa kasvien ja eteeristen öljyjen hoitovaikutuksista ja käytöstä
  • Personoituja ohjeita mm. vastustuskyvyn, jaksamisen, flunssan ja lihasjumien sekä kiputilojen hoitoon
  • Ohjeita mm. vatsavaivoihin ja stressiin kurssilaisten toiveiden mukaan
  • Saat monia ideoita hoitoihin
  • Saat kokea erityisen rentouttavan ja vahvistavan yrttisen ja aromaterapeuttisen hoidon, jossa käytetään myös akupisteitä

Katso alustava ohjelma täältä: 2.-3.11. Yrtit ja luontaishoidot hoitotyön ja jaksamisen tukena

Kenelle kurssi on suunnattu: 

  • Kaikille, jotka kiinnostuneita löytämään tehokkaita ja turvallisia tapoja tukea omaa ja asiakkaiden terveyttä.

Miksi tulla kurssille Frantsilaan?

Frantsilan sukutilan tunnelmalliset ja kauniit tilat, rauhoittava maalaismiljöö sekä  Frantsilan perustajan Virpin hyvinvoinnin asiantuntijuus luovat ainutlaatuisen oppimiskokemuksen

Kouluttaja: agr. Virpi Raipala-Cormier, Frantsilan perustaja, pioneeri yli 40 vuoden kokemuksellaan kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista, kasvilääkinnästä, aroma- ja kukkaterapiasta, shiatsusta, akupainannasta, homeopatiasta sekä muista holistisista hoitomenetelmistä. Virpi on myös jooga- ja meditaatio-opettaja sekä kouluttanut fyto-, aroma-, shiatsu- ja luontaisterapeutteja. Hänen opetusmenetelmänsä yhdistää näiden alojen laajat kokonaisuudet, perustuen vankkaan asiantuntemukseen ja monipuoliseen käytännön kokemukseen.

Lisäksi Virpi on kirjoittanut kirjoja: Luontoäidin kotiapteekki, Frantsilan Kasviskeittokirja, Luonnonkaunis - yrtit ja luontaishoidot naisen kauneuden ja terveyden tukena, Frantsila - Luonnon kotiapteekki, Mauste- ja rohtoyrttien kotipuutarhaviljelyopas, Lasten luonnonmukainen hoito-opas.

Koulutusmaksu 250 € (sis. alv) sisältää kurssin, materiaalin sekä lounaspaketin (2xlounas + 2xiltapäiväkahvi / yrttitee)

Täysihoito 90 € sisältää päivällisen, yrttisaunan, iltateen ja majoituksen aamiaisineen sukutilamme pihapiirin idyllisissä, vanhoissa hirsirakennuksissa 3-5 hengen huoneissa (omat liinavaatteet mukaan). Rajoitettu määrä yhden ja kahden hengen huoneita saatavilla lisähintaan. Täysihoito maksetaan erikseen joko paikan päällä tai pyytämällä laskun etukäteen. Lisätiedustelut ja varaukset info@frantsilanhyvänolonkeskus.fi / 040 591 8742.

Muut tiedustelut: koulutus@frantsila.com tai 03 343 5500

Ilmoittautumiset: 13.10.2024 mennessä

Peruutusehdot: Ilmoittautumisesi on sitova. Mikäli perut osallistumisesi 14 päivää ennen kurssin alkua tai sen jälkeen, veloitamme 50 % kurssimaksusta. Mikäli perut osallistumisesi 7 päivää ennen kurssin alkua tai sen jälkeen, veloitamme 100% kurssimaksusta. Lääkärintodistuksella veloitamme vain toimistokulun 30€. Esteen sattuessa kurssin voi luovuttaa toiselle henkilölle.

Frantsilalla on oikeus peruuttaa kurssi vähäisen osallistujamäärän tai muun syyn vuoksi. Tällöin maksamme kurssimaksun kokonaisuudessaan takaisin.