Yrttihoitotuotteiden valmistus

6 - 8.9.2024

Lähde mukaan oppimaan kuinka valmistetaan hoitotuotteita luonnon antimista. Keräämme yhdessä kasveja vehreiltä yrttipelloilta, joista loihdimme monipuolisia rohto- ja ihonhoitotuotteita kotiin vietäväksi.

Mitä kurssi tarjoaa? 

- Opit valmistamaan syötäviä ja juotavia tuotteita kuten yrttiteetä, yrttiviherjauheita, tinktuuroja, yrttisalaattikastikkeita ja -öljyjä, yrttihunajaa, yskänsiirappia
- Saat valmistaa ryhmissä ulkoiseen käyttöön soveltuvia tuotteita kuten hoitoöljyjä, salvoja, kylpypommeja, kylpysuolaa, kasvojen kuorinta-ainetta ja -naamiota sekä saunahunajaa
- Pääset seuraamaan yrttisaippuan valmistusta
- Saat kerätä kotiinkin yrttejä
- Saat yleistietoa tuotteiden valmistuksen lainsäädännön perusteista kuten tuotteiden pakkausmerkinnöistä ja turvallisuusarvioista

Alustavan kurssiohjelman löydät täältä: Yrttihoitotuotteiden valmistus 6.-8.-9.2024

Kenelle kurssi on tarkoitettu: 

- Kaikille luonnonmukaisesta elämäntavasta ja omatoimisesta hyvinvoinnin edistämisestä kiinnostuneille
- Kaikille, jotka haluavat syventää osaamistaan ja oppia uusia taitoja - niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin yrttiharrastelijoille

Miksi tulla kurssille Frantsilaan? 

Frantsilan tunnelmalliset ja kauniit tilat, rauhoittava maalaismiljöö sekä Virpin asiantuntijuus ja käytännönläheinen opetus luovat ainutlaatuisen ympäristön, jossa on helppo oppia miten voit valmistaa yrteistä omaan hyvinvointiisi tuotteita. 

Kouluttaja: Virpi Raipala-Cormier, Frantsilan perustaja, pioneeri yli 40 vuoden kokemuksellaan kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista, kasvilääkinnästä, aroma- ja kukkaterapiasta, shiatsusta sekä muista holistisista hoitomenetelmistä. Virpi on myös kouluttanut fyto-, aroma- ja luontaisterapeutteja. Hänen opetusmenetelmänsä yhdistää näiden alojen laajat kokonaisuudet, perustuen vankkaan asiantuntemukseen ja monipuoliseen käytännön kokemukseen. 

Lisäksi Virpi on kirjoittanut kirjoja: Luontoäidin kotiapteekki, Frantsilan Kasviskeittokirja, Luonnonkaunis - yrtit ja luontaishoidot naisen kauneuden ja terveyden tukena, Frantsila - Luonnon kotiapteekki, Mauste- ja rohtoyrttien kotipuutarhaviljelyopas, Lasten luonnonmukainen hoito-opas.

Koulutusmaksu: 300 € (sis. alv) sisältää kurssin, materiaalin sekä lounaspaketin (2xlounas + 3xiltapäiväkahvi/yrttitee)

Täysihoito 165 € sisältää 2x päivällisen,  yrttisaunan, iltateet  ja majoituksen aamiaisineen sukutilamme pihapiirin idyllisissä, vanhoissa hirsirakennuksissa 3-5 hengen huoneissa (omat liinavaatteet mukaan). Rajoitettu määrä yhden ja kahden hengen huoneita saatavilla lisähintaan. Täysihoito maksetaan erikseen joko paikan päällä tai pyytämällä laskun etukäteen. Täysihoidon varaukset ja lisätietoja info@frantsilanhyvänolonkeskus.fi / 040 591 8742.

Muut tiedustelut: koulutus@frantsila.com tai 03 343 5500

Ilmoittautumiset: 21.8.2024 mennessä

Peruutusehdot: Ilmoittautumisesi on sitova. Mikäli perut osallistumisesi 30 päivää ennen kurssin alkua tai sen jälkeen, veloitamme 50 % kurssimaksusta. Mikäli perut osallistumisesi 14 päivää ennen kurssin alkua tai sen jälkeen, veloitamme 100% kurssimaksusta. Lääkärintodistuksella veloitamme vain toimistokulun 30€. Esteen sattuessa kurssin voi luovuttaa toiselle henkilölle.

Frantsilalla on oikeus peruuttaa kurssi vähäisen osallistujamäärän tai muun syyn vuoksi. Tällöin maksamme kurssimaksun kokonaisuudessaan takaisin.