1.4.2019, jupiter

Auringon Hehkua Iholla – Kehäkukka Porkkana Öljy

Ihoa uudistava Kehäkukka-Porkkana Öljy on täydellinen kevään ja kesän tuote, sillä se edistää ihon tasaista päivettymistä sekä rauhoittaa ihoa auringossa olon jälkeen. Monikäyttöinen öljy tekee ihosta elinvoimaisen ja kauniin.

Ihoa rauhoittava, antioksidanttipitoinen ja antimikrobinen kehäkukka on yksi arvostetuimmista kasveista ihonhoidossa. Luomukehäkukan ja -porkkanan uutokset sisältävät runsaasti alfa- ja beeta-karotenoideja, jotka uudistavat ja rauhoittavat ärtynyttä ihoa. Karotenoidit edesauttavat ihon melaniinin tuotantoa ja näin iho päivettyy kauniisti. Kasvit on uutettu korkealaatuiseen kylmäpuristettujen öljyjen seokseen, joka sisältää manteli-, argaani- ja jojobaöljyä, sekä auringonkukan siemenöljyä. Aurinkoisen kultainen öljy antaa iholle kauniin lämpimän hehkun. Miedon tuoksuinen öljy sisältää nerolin ja fenkolin eteerisiä öljyjä, jotka elvyttävät ihon toimintoja ja hellivät mielialaa.

Öljy sopii kaikille ihotyypeille niin kasvoille kuin vartalolle ja sitä voi turvallisesti käyttää myös hoitamaan limakalvoja.

Virpi Raipala-Cormier kertoo tuotekehityksestä seuraavasti; “Kehäkukka on yksi monipuolisimmista ja tehokkaimmista ihonhoidon ja kasvilääkinnän kasveista. Kehitimme Kehäkukka-Porkkana Öljyn viime keväänä ensin Japanin markkinoille, jossa se sai erittäin lämpimän vastaanoton. Tänä keväänä tuomme tuotteen myös Suomen ja maailman markkinoille. Virpi Raipala-Cormier jatkaa; Meidän luomukehäkukkapeltomme on mahdollisesti maailman pohjoisin, jonka raaka-aineista jalostetaan puhtaita ja tehokkaita ihonhoitotuotteita.”

Tervetuloa Hämeenkyröön heinä-elokuussa ihastumaan kehäkukkapeltojemme kauneuteen!