Luonnon fluoriton hammastahna

Luonnollista suojaa hampaille

(11)

8,20 

Luonnon hammastahnan sisältämät kotimaiset luomuyrtit kamomilla, ratamo, kehäkukka ja siankärsämö hoitavat suuta ja ikeniä. Fenkolin, piparmintun ja mirhamin aidot eteeriset öljyt antavat raikkaan, hyvän maun ja desinfioivat suuta.

20% ksylitolia estää tehokkaasti reikiintymistä ja merisuola sekä sooda estävät plakin syntymistä.

Fluoriton hammastahna.

75 ml / 2.54 fl oz

pure plant extractspure plant extracts100% vegan100% veganFrantsila grown plantsFrantsila grown plantsAvainlippu

Harjaa hampaat hellästi aamuin illoin.

Aqua (Vesi), Calcium Carbonate (Kalsiumkarbonaatti), Xylitol (Ksylitoli), Glycerin (Kasviglyseriini), Hydrated Silica (Hydratoitu piidioksidi), *Aloe barbadensis (Aloe vera) lehtimehu, *Alcohol (Alkoholi), *Chamomilla recutita (Kamomilla) kukkauutos, *Plantago lanceolata (Heinäratamo) lehtiuutos, *Achillea millefolium (Siankärsämö) kukkauutos, *Calendula officinalis (Kehäkukka) kukkauutos, Foeniculum vulgare (Fenkoli) eteerinen öljy, Mentha piperita (Piparminttu) eteerinen öljy, Commiphora myrrha (Mirhami) eteerinen öljy, Xanthan Gum (Ksantaanikumi), Cyamopsis tetragonoloba (Guar) kumi, Glycolipids (Glykolipidit), Sodium Bicarbonate (Sooda), Sea Salt (Merisuola), **Limoneeni.

*Luomua

**Eteerisen öljyn luonnollinen osa

Vain sisäänkirjautuneet ja tuotteen ostaneet asiakkaat voivat jättää arvostelun.

5
11arvostelua
(11)
(0)
(0)
(0)
(0)
 1. Irene

  Arvostan, että suurin osa ainesosista on luomua, eikä ole synteettisiä aineita. Miellyttävän makuinen, ei liian voimakas maku. Myös hyvä, että voi valita fluorittomana tai fluorilla.

 2. Anna-Liisa

 3. Ari

 4. Nimetön

 5. Meelis Oks

  Me and my whole family, even my kids, have been using this toothpaste for about 10 years. Very good product. Taste is different but good and our teehts are in good condition.

 6. Seija Nivala

  Hampaat tulevat todella puhtaiksi, hyvä maku!

 7. Laura

 8. Päivi Kärpänen

  Tätä hammastahnaa olen käyttänyt pitkään ja se on hyvä. En vaihtaisi.

 9. Tomi H.

  Olen käyttänyt luonnon hammastahnaa jo pidemmän aikaa. Pesen sillä hampaat yleensä aamuisin. Hyvän makuinen ja ennen kaikkea luonnollinen vaihtoehto. Hampaatkin ovat tykänneet.

 10. katri suhonen

 11. Minna