Nokkosen siemenuute

Miehisen vireyden virittäjä

(2)

17,00 

Vitamiinirikas nokkosen siemenuute on tehty perinteitä vaalien tukemaan yleiskuntoasi, vastustuskykyäsi ja viriiliä hyvinvointiasi. Tiiviissä muodossa oleva nokkosen siemenuute on helposti imeytyvä ja yksinkertainen käyttää. Paras vaikutus saadaan, kun uute sekoitetaan pieneen tilkkaan vettä, mutta voit sekoittaa tipat myös esimerkiksi aamiaistuoremehuun tai vesipulloon ja nauttia treenatessa. 

Frantsilan nokkoset on viljelty omilla luomupelloilla Hämeenkyrössä, josta ne on kerätty juuri oikeaan aikaan ja uutettu luomualkoholiin.

50 ml / 1.69 fl oz

pure plant extractspure plant extracts100% vegan100% veganFrantsila grown plantsFrantsila grown plantsFI-EKO-201 EU AgricultureFI-EKO-201 EU AgricultureAvainlippu

Suositeltava vuorokausiannos: Pipetillinen (1 ml) 4 kertaa päivässä nesteen kera. Suositeltava vuorokausiannos (4 ml) vastaa tuoretta nokkosen siementä 904 mg.

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Tuote säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

 

Rekommenderad daglig dos: En pipett (1ml) med vätska 4 gånger om dagen. Den dagliga dosen (4ml) motsvarar färsk nässelfrö 904 mg.

Föreskriven dosering bör ej överskridas. Kosttillskott ersätter inte en varierande kost.  Förvaras oåtkomligt för små barn.

Ainesosat: Etanoli*, vesi, nokkosen siemen*.   *Luomua

Lopullinen etanolipitoisuus n. 58 til-%.

Ingredienser: Etanol*, vatten, nässelfrö*.  *Ekologisk*

Slutlig etanolhalt ca 58 vol-%.

Vain sisäänkirjautuneet ja tuotteen ostaneet asiakkaat voivat jättää arvostelun.

4
2arvostelua
(0)
(2)
(0)
(0)
(0)
  1. Juha

  2. Jenni