Sitruuna eteerinen öljy

Virkistää mieltä

(4)

8,80 

Sitruuna eteerinen öljy on kevyt ja raikas sitruksinen tuoksu. Se rauhoittaa ja virkistää mieltä. Siitä voi olla apua ihon kutinan ja ärsytyksen lievittämisessä sekä selluliitin hoidossa.

Himalajalta Koillis-Intista kotoisin oleva sitruuna on yksi maailman suosituimmista sitrushedelmistä. Sitruunan kuorta ja mehua on käytetty laajalti monipuolisena mausteena ja lääkinnällisissä tarkoituksissa. Espanjassa ja muissa Euroopan maissa sitruunaa hyödynnetään yleisrohtona. Sitruunaan kätkeytyy runsaasti vitamiineja ja antioksidantteja. Japanilaisten tutkimusten mukaan sitruunan raikas, puhdas ja virkistävä tuoksu auttaa parantamaan työtehoa. Sitruuna eteerinen öljy tekee myös hyvää ruoansulatukselle. Huomaa, että muiden sitrustuoksujen tapaan sitruuna eteerinen öljy aiheuttaa iholle valoherkkyyttä. Siksi sen käyttöä on vältettävä auringonvalossa.

10 ml / 0.34 fl oz

natural skin carenatural skin carepure plant extractspure plant extracts100% vegan100% veganAvainlippu

Voit käyttää eteerisiä öljyjä esimerkiksi vartaloöljyn valmistukseen. Lisää mieltymyksesi mukaan muutama tippa eteeristä öljyä ruokalusikalliseen (noin 15 ml) neutraalia ihonhoitoöljyä. Öljyksi soveltuu hyvin esimerkiksi jojoba-öljy. Eteerinen öljy sopii myös tunnelman luomiseksi esimerkiksi tuoksulyhtyyn.

Citrus limon (sitruuna) eteerinen öljy.

Vain sisäänkirjautuneet ja tuotteen ostaneet asiakkaat voivat jättää arvostelun.

5
4arvostelua
(4)
(0)
(0)
(0)
(0)
  1. Satu

  2. Jaana

    Raikas sitruunantuoksuinen!

  3. Heikki Hirviniemi

  4. Marja K.

    Aina yhtä hyvä, antaa voimaa, raikkautta ja pirteyttä