Auringonhattu-uute

Klassikko vastustuskyvyn tueksi

(4)

14,20 

Kotimainen auringonhattu-uute tukemaan vastustuskykyäsi.

Tiiviissä muodossa oleva ravintolisä on yksinkertainen käyttää ja tehokas sekä monipuolinen tuki hyvinvoinnillesi ja vastustuskyvyllesi eritysesti flunssakausina. Paras vaikutus saadaan, kun uute sekoitetaan pieneen tilkkaan vettä, mutta voit sekoittaa tipat myös esimerkiksi smoothien tai tuoremehun joukkoon. 

Frantsilan auringonhatut on viljelty omilla luomupelloilla Hämeenkyrössä, josta ne on kerätty juuri oikean aikaan ja uutettu luomualkoholiin. Vaikuttavat aineet tulevat kasvin versoista ja juuresta.

50 ml / 1.69 fl oz

pure plant extractspure plant extracts100% vegan100% veganFrantsila grown plantsFrantsila grown plantsFI-EKO-201 EU AgricultureFI-EKO-201 EU AgricultureAvainlippu

Suositeltava vuorokausiannos: Pipetillinen (1 ml) 4 kertaa päivässä nesteen kera. Suositeltava vuorokausiannos (4 ml) vastaa tuoretta auringonhatun kukkivaa versoa 1879 mg ja juurta 214 mg. 

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Ei raskaana oleville ja imettäville. Ei henkilöille, joilla on heikentynyt immuunipuolustus. Voi aiheuttaa allergisen reaktion mykerökukkaisallergisille. 

Rekommenderad daglig dos: En pipett (1ml) med vätska 4 gånger om dagen. Den dagliga dosen (4ml) motsvarar färsk blommande skott av röd solhatt 1879 mg och röd solhattsrot 214 mg.

Föreskriven dosering bör ej överskridas. Kosttillskott ersätter inte en varienrande kost. Förvaras oåtkomligt för små barn. Inte för gravida eller ammande kvinnor. Inte för personer med försvagat immunförsvar. Kan förorsaka allergisk reaktion vid överkänslighet av korgblommiga växter dvs. asterväxter.

Ainesosat: Etanoli*, vesi, kaunopunahatun kukkivat versot sekä juuret*. *Luomua

Lopullinen etanolipitoisuus n. 52 til-%.

Ingredienser: Etanol*, vatten, röd solhatt blommande skott och rötter*. *Ekologisk

Slutlig etanolhalt ca 52 vol-%.

Vain sisäänkirjautuneet ja tuotteen ostaneet asiakkaat voivat jättää arvostelun.

5
4arvostelua
(4)
(0)
(0)
(0)
(0)
  1. Jenni

  2. Irma H.

    Erinomainen tuote ja tosi nopea toimitus. Kiitos!

  3. Rosa

    Erittäin hyvän makuista. Vastustuskyky vahventunut. Flunssa kesti vain päivän. Luulen että tällä oli merkitystä.

  4. Nimetön