Kataja eteerinen öljy

Vahvistaa oloa

(1)

16,80 

Eteerisessä katajaöljyssä on makean raikas, metsäisen balsaminen tuoksu. Virkistävän raikas katajaöljy vahvistaa oloa, tekee hyvää lihaksistolle ja edistää kehon nesteiden virtausta.

Katajan eteerinen öljy höyrytislataan katajanmarjoista.

Tiesitkö, että kataja voi elää yli tuhatvuotiaaksi. Suomen kulttuurihistoriaan yhdistyvän havupuun marjanmaisia käpyjä kutsutaan katajanmarjoiksi. Kypsät katajanmarjat ovat syvän sinisiä. Pohjois-Euroopassa katajanmarjaa on käytetty sekä mausteena että parannuskeinona. Katajanmarjoja käytettiin muun muassa sadonkorjuun aikaan nautitun oluen maustamiseen. Katajan ajateltiin suojaavan myös villieläimiltä ja pahoilta hengiltä.

10 ml / 0.34 fl oz

natural skin carenatural skin carepure plant extractspure plant extracts100% vegan100% veganAvainlippu

Käytä hierontaöljyssä tukemaan lymfan toimintaa ja kuona-aineiden poistumista. 1 tippa 1 rkl aromaterapeuttista perusöljyä tai Frantsilan Kapha –ayurvedista hierontaöljyseosta kohti.

Voit käyttää eteerisiä öljyjä esimerkiksi vartaloöljyn valmistukseen. Lisää mieltymyksesi mukaan muutama tippa eteeristä öljyä ruokalusikalliseen (noin 15 ml) neutraalia ihonhoitoöljyä. Öljyksi soveltuu hyvin esimerkiksi jojoba-öljy. Eteerinen öljy sopii myös tunnelman luomiseksi esimerkiksi tuoksulyhtyyn.

Juniperus communis (kataja) eteerinen öljy.

Vain sisäänkirjautuneet ja tuotteen ostaneet asiakkaat voivat jättää arvostelun.

3
1arvostelu
(0)
(0)
(1)
(0)
(0)
  1. Nimetön Vahvistettu asiakas. Vahvistettu asiakas on käyttäjä, joka on ostanut tämän tuotteen kaupastamme.

    En haista mielestäni katajaa. Olen kylläkin allerginen ja välillä en haista mitään ja joskus menee tuoksut sekaisin.