Laventelisalva

5.00 out of 5

19 g / 0.67 oz

14,30

Monikäyttöinen Laventelisalva rauhoittaa mieltä ja edistää unen tuloa. Laventeli hoitaa myös ärtynyttä, herkkää ja auringon polttamaa ihoa. Salvan sisältämän laventelin eteerisen öljyn vaikuttavina aineina on mm. linaloli ja linalyyliasetaatti, joilla on molemmilla rauhoittava vaikutus. Linalolin vaikutus on myös lievästi unettava, ja ihon tulehduksia vähentävä. Näin ollen laventelisalva auttaa rentoutumaan, tukee unentuloa ja hoitaa ärtynyttä ihoa.

Purkki valmistettu kierrätetystä alumiinista.

Käyttöohje

Laventelisalva toimii tehokkaana ihon rauhoittajana, kun iho on ärtynyt, tulehtunut tai palanut. Sivele salvaa hoidettavalle iho-alueelle 2-3 kertaa päivässä, tai tarpeen mukaan. Sopii kaiken ikäisille.

Rauhoittamaan mieltä, sivele salvaa ohimoille, rinta-alalle, ranteiden sisäpinnoille ja nukkumaan mennessäsi myös jalkapohjiin.

Kaikki ainesosat

*Simmondsia chinensis (Jojoba) siemenöljy, *Beeswax (Mehiläisvaha), *Rosa canina (Ruusunmarja) siemenöljy, *Helianthus annuus (Auringonkukka) siemenöljy, *Lavandula angustifolia (Laventeli) eteerinen öljy, *Lavandula angustifolia (Laventeli) kukkauutos, *Viola tricolor (Keto-orvokki) uutos, **Linaloli, **Geranioli, **Limoneeni, **Sitronelloli.

*Luomua
**Eteerisen öljyn luonnollinen osa

3 arviota tuotteelle Laventelisalva

  1. Raija

    Auttaa ” levottomiin jalkoihini”

  2. Virpi S.

    Ostin lähinnä tuoksun rauhoittavan vaikutuksen takia. Toimii

  3. Sanna

    Rauhoittaa unen tuloa.

Lisää arvio