Laventelisalva

Ihon ja mielen rauhoittamiseen

(3)

15,10 

Laventelisalva rauhoittaa ihoa ja mieltä. Sen teho perustuu laventeliin ja siitä saatavaan eteeriseen öljyyn. Laventeli on yksi arvostetuimpia kasveja kautta historian, jo antiikin aikana sen tiedettiin puhdistavan ja rauhoittavan ihoa. Laventelisalva sopii ärtyneen ihon rauhoittamiseen, ja sitä voi sivellä myös auringonoton jälkeen. Laventelin tuoksulla on rentouttava funktio: se tyynnyttää levotonta mieltä. Sivele ohuelti ennen nukkumaanmenoa ja stressaantuneena ohimoille, sekä muihin kehon pulssipisteisiin, kuten ranteisiin. Koko perheen tuote, sopii myös lapsille.

Pakkaukset on valmistettu kierrätysmateriaaleista.

19 g / 0.67 oz

natural skin carenatural skin carepure plant extractspure plant extractsFrantsila grown plantsFrantsila grown plantsAvainlippu

Sivele hoidettavalle alueelle tarvittaessa pari kertaa päivässä. Mielen rauhoittamiseen ja unen tulon helpottamiseen sivele salvaa ohimoille, rinta-alueelle ja jalkapohjiin. Sopii myös lapsille ja vauvoille.

*Simmondsia chinensis (Jojoba) siemenöljy, *Beeswax (Mehiläisvaha), *Rosa canina (Ruusunmarja) siemenöljy, *Helianthus annuus (Auringonkukka) siemenöljy, *Lavandula angustifolia (Laventeli) eteerinen öljy, *Lavandula angustifolia (Laventeli) kukkauutos, *Viola tricolor (Keto-orvokki) uutos, **Linaloli, **Geranioli, **Limoneeni, **Sitronelloli.

*Luomua

**Eteerisen öljyn luonnollinen osa

Vain sisäänkirjautuneet ja tuotteen ostaneet asiakkaat voivat jättää arvostelun.

5
3arvostelua
(3)
(0)
(0)
(0)
(0)
  1. Raija

    Auttaa ” levottomiin jalkoihini”

  2. Virpi S.

    Ostin lähinnä tuoksun rauhoittavan vaikutuksen takia. Toimii

  3. Sanna

    Rauhoittaa unen tuloa.