Pelargoni eteerinen öljy

Elvyttää ihoa ja kohottaa mielialaa

(3)

13,75 

Alhaisin hinta viimeisen 90 päivän ajalta: 16,20 

Eteerisessä pelargoniöljyssä on ruusuisen makea ja minttuinen tuoksu. Huumaava pelargonin tuoksu on erityisesti parfyymien valmistajien suosiossa. Pelargoni viilentää ja kosteuttaa kuivaa ärtynyttä ihoa. Laimennettuna öljy rauhoittaa auringonpolttamia, pehmentää ja häivyttää arpia sekä hillitsee hilseilyä. Pelargonin tuoksu muistuttaa ruusua. Pelargoniöljy soveltuu erityisen hyvin kypsemmän naisen terveyden ja kauneuden hoitoon. Pelargoniöljy elvyttää ja virkistää ihoa ja kohottaa mielialaa. Se tasapainottaa aineenvaihduntaa ja aktivoi lymfanesteiden kulkua.

Pelargonin eteerinen öljy höyrytislataan lehdistä, varsista ja kukista.

Afrikan eteläosasta kotoisin olevan pelargonin nimi palautuu kreikan haikaraa tarkoittavaan sanaan pelargos. Tiesitkö, että erilaisia pelargonilajeja on peräti 250. Makean tuoksuisia pelargoneja on käytetty hyytelöjen, siirappien ja kakkujen maustamiseen.

10 ml / 0.34 fl oz

natural skin carenatural skin carepure plant extractspure plant extracts100% vegan100% veganAvainlippu

Voit käyttää eteerisiä öljyjä esimerkiksi vartaloöljyn valmistukseen. Lisää mieltymyksesi mukaan muutama tippa eteeristä öljyä ruokalusikalliseen (noin 15 ml) neutraalia ihonhoitoöljyä. Öljyksi soveltuu hyvin esimerkiksi jojoba-öljy. Eteerinen öljy sopii myös tunnelman luomiseksi esimerkiksi tuoksulyhtyyn.

Pelargonium x asperum (pelargoni) eteerinen öljy

Vain sisäänkirjautuneet ja tuotteen ostaneet asiakkaat voivat jättää arvostelun.

4.7
3arvostelua
(2)
(1)
(0)
(0)
(0)
  1. Heidi Vahvistettu asiakas. Vahvistettu asiakas on käyttäjä, joka on ostanut tämän tuotteen kaupastamme.

  2. Elina Vahvistettu asiakas. Vahvistettu asiakas on käyttäjä, joka on ostanut tämän tuotteen kaupastamme.

    Eteeristen öljyjen tuoksuttelu on nopea tapa tasapainottaa kehoa ja mieltä. Pari tippaa (itselleen sopivaa) öljyä nenäliinaan ja liina jonnekin kauemmas pöydälle. Tämä tuoksu on makean kukkainen!

  3. Hannele T. Vahvistettu asiakas. Vahvistettu asiakas on käyttäjä, joka on ostanut tämän tuotteen kaupastamme.

    Vasta tuokutin