Ratamouute

Hengitysterveyden & suoliston mikrobiston tueksi

14,20 

Ratamouute on tehty tukemaan hengitysterveyttä ja suoliston mikrobistoa. Tiiviissä muodossa oleva ratamouute on helposti imeytyvä ja yksinkertainen käyttää. Paras vaikutus saadaan, kun uute sekoitetaan pieneen tilkkaan vettä, mutta voit sekoittaa tipat myös esimerkiksi mehun tai teen joukkoon.

Frantsilan heinäratamot on viljelty omilla luomupelloilla Hämeenkyrössä, josta ne on kerätty juuri oikeaan aikaan. Heinäratamon lehtien aktiiviaineet on uutettu luomualkoholiin.

50 ml / 1.69 fl oz

pure plant extractspure plant extracts100% vegan100% veganFrantsila grown plantsFrantsila grown plantsFI-EKO-201 EU AgricultureFI-EKO-201 EU AgricultureAvainlippu

Suositeltava vuorokausiannos: Pipetillinen (1 ml) 4 kertaa päivässä nesteen kera. Suositeltava vuorokausiannos (4 ml) vastaa tuoretta heinäratamon lehteä 2604 mg.

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Tuote säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

 

Rekommenderad daglig dos: En pipett (1 ml) med vätska 4 gånger om dagen. Den dagliga dosen (4 ml) motsvarar färsk svartkämpars 2604 mg.

Föreskriven dosering bör ej överskridas. Kostillskott ersätter inte en varierande kost. Förvaras oåtkomligt för små barn.

 

 

Ainesosat: Etanoli*, vesi, heinäratamon lehti*. *Luomua

Lopullinen etanolipitoisuus n. 58 til.-%.

Ingredienser: Etanol*, vatten, svartkämpars blad*. Ekologisk*

Slutlig etanolhalt ca 58 vol-%.

Vain sisäänkirjautuneet ja tuotteen ostaneet asiakkaat voivat jättää arvostelun.

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)