6.2.2019, jupiter

Kehon Puhdistaminen Eli Detox

Vielä saamme hetken odottaa ennen kuin pääsemme hyödyntämään tuoretta vihreää suoraan luonnosta. Kokosimme vinkkejä, kuinka hyödyntää Frantsilan tuotteita kehon puhdistamisen tukena. Pitkä talvi kertyy helposti kehoon niin kiloina kuin kuona-aineina. Kevät on hyvää aikaa puhdistaa kehoa erilaisin tavoin.

Detox-kuuri eli kehon puhdistaminen tulee ajankohtaiseksi silloin, kun tahdotaan keveyttä ja uudistumista niin kehoon kuin mieleenkin. Monesti väsymyksen takana voi olla kehon kuonaantuminen, jolloin aineenvaihdunta ei toimi kunnolla. Detox-kuuri voi olla viikon mehupaasto tai ruokavalion kevennys, pienikin detox parantaa oloa ja jaksamista.

Monta hyvää syytä Detoxiin

Edesauttaa kehon itseparanemiskykyä
Puhdistaa kehoa ja aineenvaihduntaa
Auttaa maksaa poistamaan kehosta ilmansaasteita, ruoan lisä- ja säilöntäaineita, lääkejäämiä
Lisää elinvoimaa ja poistaa väsymystä
Nostaa kehon pH:ta ja yleiskuntoa
Puhdistaa ja kaunistaa ihoa
Kirkastaa mieltä ja edesauttaa keskittymiskykyä
Kohottaa mielialaa ja keventää olemusta

Itsehoidolliset ohjeet kehon puhdistamiseksi

Lisätään ruokavalioon: tuoreita kasviksia, marjoja, Frantsilan Aurinkovoima viherjauhetta (smoothieen)., veden juontia, erilaisia vihersmoothieita ja itse puristettuja kasvismehuja.

Yrttivalmisteet: Detox puhdistustipat päivittäin nautittuna, 2-4 mukillista Puhdas Puro tai Lähde-yrttiteetä päivittäin 3 viikon kuurina, Nokkos yrttiuute vahvistamaan kehoa.

Muut itsehoidolliset toimet:

-kehon kuivaharjaus pehmeällä harjalla hellästi painaen ja nopealla pyörivällä ylöspäin suuntautuvilla otteilla

-liikunta raittiissa happirikkaassa ilmassa, metsässä, huomioiden syvät hengitykset

-riittävä uni ja lepo

-Frantsilan eteerisistä öljyistä Greippi, Rosmariini, Mustapippuri, Appelsiini tai Kapha eteerinen öljysekoitus tukemaan kehon puhdistumista ja aineenvaihduntaa itsehieronnan yhteydessä. Tiputa pari tippaa noin ruokalusikalliseen tuoksutonta Koko Perheen Perusvoidetta tai Virkeä Hoitoöljyä, hierotaan reisiin, pakaroihin, vatsan alueelle, kylkiin ja käsivarsiin

-saunominen ja vihtominen, lisänä Syväpuhdistava Turve, Virkistävä Jalkakylpytiiviste

Paras Ystävä Kaurapakkaus vilukissoille ja munuaisia hoitamaan alaselän alueella

-erilaisissa luontaishoidoissa käyminen, jolloin keho puhdistuu lempeän tehostetusti

Vältä tai jätä pois Detox-kuurin aikana: valkoinen sokeri, vehnätuotteet, paistetut liharuoat (suosi kasviskeittoja ja höyrytettyjä/uunissa haudutettuja kasvisruokia), kahvi, alkoholi ja musta tee, tupakointi.

Omaa kehoaan hoidettaessa on hyvä muistaa, että kehomme on täydellinen juuri sellaisena kuin on. Hellä hoiva ja huolenpito vahvistavat kehon itsekorjaantumismekanismeja ja samalla itsetunto sekä mieliala kohenee. Sinä olet tärkeä ja kaiken rakkauden arvoinen!