Appelsiini eteerinen öljy

Mielialaa kohottava ja rauhoittava

(5)

8,90 

Eteerisessä appelsiiniöljyssä on makean raikas ja hedelmäisen energinen tuoksu. Appelsiiniöljy nostattaa mielialaa, rauhoittaa ja hillitsee stressiä. Appelsiinin eteerinen öljy sisältää runsaasti D-limoneeni -antioksidanttia, joka edistää solujen uusiutumista.

Appelsiinin eteerinen öljy kylmäpuristetaan tuoreen hedelmän kuoresta.

Kaakkois-Aasiasta kotoisin oleva appelsiini mainitaan kiinalaisessa kirjallisuudessa jo vuonna 314 eaa. Appelsiinia onkin viljelty Kiinassa jo tuhansia vuosia. Portugalilaiset kauppiaat toivat 1400-luvulla kauppamatkoiltaan appelsiinin Eurooppaan, ja siihen ihastuttiin välittömästi. Hedelmän alkuperä näkyy myös sen nimessä: sana appelsiini koostuu kirjaimellisesti sanoista omena ja kiina eli kiinan omena.

10 ml / 0.34 fl oz

natural skin carenatural skin carepure plant extractspure plant extracts100% vegan100% veganAvainlippu

Voit käyttää eteerisiä öljyjä esimerkiksi vartaloöljyn valmistukseen. Lisää mieltymyksesi mukaan muutama tippa eteeristä öljyä ruokalusikalliseen (noin 15 ml) neutraalia ihonhoitoöljyä. Öljyksi soveltuu hyvin esimerkiksi jojoba-öljy. Eteerinen öljy sopii myös tunnelman luomiseksi esimerkiksi tuoksulyhtyyn.

Citrus sinensis (appelsiini) eteerinen öljy

Vain sisäänkirjautuneet ja tuotteen ostaneet asiakkaat voivat jättää arvostelun.

4.8
5arvostelua
(4)
(1)
(0)
(0)
(0)
 1. Ritva

 2. Heidi

 3. Henna

  Huumaava tuoksu kuin maraboun appelsiinikrokanttisuklaa

 4. Hannele T.

  Ihana

 5. edith.rauha.cormier Vahvistettu asiakas. Vahvistettu asiakas on käyttäjä, joka on ostanut tämän tuotteen kaupastamme.

  Ihana tuoksu