3.11.2022, jupiter

Tehokkaat ihonhoitotuotteet – salaisuus on maaperässä 

Eri kasvien tehoaineet vaikuttavat ihoon eri tavoin: yksi kosteuttaa, toinen ravitsee, kolmas hillitsee tulehdusta, neljäs rauhoittaa. Nämä fytokemikaalit ovat sitä monimuotoisempia ja runsaampia, mitä elinvoimaisemmassa maassa kasvi on kasvanut. Siksi Frantsilan ihonhoitotuotteet ovat niin tehokkaita. 

”Iho on ihmisen suurin elin. Se on elävä ekosysteemi, meidän ja maailman välinen suoja ja filtteri, ja myös sen hoito perustuu ravitsemiseen ja tasapainoon”, Jupiter Cormier sanoo kävellessään Frantsilan kukoistavien kukkapeltojen keskellä Hämeenkyrössä. 

Cormier edustaa jo Frantsilan peltojen kymmenettä viljelijäsukupolvea ja tietää, että ihonhoitotuotteiden teho perustuu ravinteikkaisiin kasveihin – ja niitä taas kasvaa siellä, missä maaperä on täynnä mikrobiologista elämää. Kuten Frantsilan luomupelloilla. 

”Ihminen on osa ekosysteemiä. Kun maaperä voi hyvin, ihminen voi hyvin.” 

Lue lisää, miten hyvinvoiva maaperä vaikuttaa ihmiseen ja luontoon. 

Frantsilan peltoja on viljelty luomumenetelmin jo 40 vuoden ajan, ja viime vuosina myös uudistavan viljelyn metodein. Uudistava luomuviljely sitoo hiiltä maahan ja ravitsee maaperän mikrobiologista elämää. Terveessä maassa kasvaa kasveja, joissa on suuret määrät ravintoaineita ja antioksidantteja.

Ihonhoitotuotteet eri haasteisiin 

Ravinteikkaat ainesosat tekevät Frantsilan ihonhoitotuotteista erityisen tehokkaita. Tuotteiden pääosassa on aina jokin omien luomupeltojen kasveista, kuten oranssina helottava kehäkukka, pölyttäjien suosikki kaunopunahattu tai valkoisena hörsylänä ryöppyävä siankärsämö.  

Jokaisella kasvilla on oma vaikutuksensa ihon hyvinvointiin. Jupiterin äiti ja Frantsilan perustaja Virpi Raipala-Cormier on kasvilääkinnän ja kasvien hoitavien vaikutusten tutkimisen pioneereja. Vuosikymmenten kehitystyön tuloksena Frantsilan tuotevalikoimasta löytyy nykyään hoitotuotteet kaikille kehon alueille ja kaikenlaisiin ihonhoidon haasteisiin. 

Valitsimme Frantsilan rakastetuimmat luottotuotteet ihonhoitoon. Löydä suosikkisi.

Monet tuotteet sopivat kaikille ihotyypeille, myös herkimmille, ja ovat niin hellävaraisia, että niitä voi käyttää myös vauvoille. Frantsilan ihonhoitotuotteet ovat saaneet useita palkintoja, ja niiden käyttäjät ovat uskollisia sukupolvesta toiseen.  

Jokaisen tuotteen tarina alkaa kuitenkin pelloilta, värikkään kukkameren keskeltä tuoksuvasta mullasta. Terve maaperä tukee tervettä ihoa.