Neroli eteerinen öljy 10ml

4.00 out of 5

10 ml / 0.34 fl oz

19,30

Eteerisessä neroliöljyssä on raikas ja hieno tuoksu, joka täydentyy makean kukkaisilla rikkailla sävyillä. Nerolin luonteenomainen tuoksu hurmaa lämmöllään. Myös appelsiinikukkana tunnettu neroli rauhoittaa mieltä, lievittää pahaa oloa sekä auttaa nukkumisessa. Ihonhoidossa neroli hidastaa ihon vanhenemista ja palauttaa sen kimmoisuutta. Eteerinen neroliöljy virkistää, parantaa oloa ja elvyttää erityisesti kypsempää ihoa.

Nerolin eteerinen öljy höyrytislataan tuoreeltaan kerätyistä kukista.

Jo muinaiset egyptiläiset arvostivat nerolin parantavia ja hoitavia ominaisuuksia. Neroli on nimetty italialaisen prinsessa Nerolan mukaan, joka käytti appelsiinikukan tuoksua parfyyminaan. Appelsiininkukkia saatettiin aiemmin käyttää hääkimpuissa lievittämään tulevan hääyön aiheuttamaa hermostuneisuutta.

Käyttöohje

Voit käyttää eteerisiä öljyjä esimerkiksi vartaloöljyn valmistukseen. Lisää mieltymyksesi mukaan muutama tippa eteeristä öljyä ruokalusikalliseen (noin 15 ml) neutraalia ihonhoitoöljyä. Öljyksi soveltuu hyvin esimerkiksi jojoba-öljy. Eteerinen öljy sopii myös tunnelman luomiseksi esimerkiksi tuoksulyhtyyn.

Kaikki ainesosat

Simmondsia chinensis (jojobaöljy)*, Citrus aurantium amara (neroli, eteerinen öljy). Luomua*

1 arvio tuotteelle Neroli eteerinen öljy 10ml

  1. Aune-Maija Rauhala

    Olen sekoittanut 100 ml oliiviöljyyn 3 tippaa neroliöljyä yhtenä tippana kolmesta eteerisestä öljystä. Tuoksu on miellyttävä, mutta onko öljyn ominaisuus, ettei se valu/tule pullosta tippoina vaan valuu pullon tippaosion kautta. Käytän öljyseosta kasvojen ”ryppyjä vähentämään” !?

Lisää arvio