Neroli eteerinen öljy

Rauhoittaa mieltä

(1)

20,20 

Eteerisessä neroliöljyssä on raikas ja hieno tuoksu, joka täydentyy makean kukkaisilla rikkailla sävyillä. Nerolin luonteenomainen tuoksu hurmaa lämmöllään. Myös appelsiinikukkana tunnettu neroli rauhoittaa mieltä, lievittää pahaa oloa sekä auttaa nukkumisessa. Ihonhoidossa neroli hidastaa ihon vanhenemista ja palauttaa sen kimmoisuutta. Eteerinen neroliöljy virkistää, parantaa oloa ja elvyttää erityisesti kypsempää ihoa.

Nerolin eteerinen öljy höyrytislataan tuoreeltaan kerätyistä kukista.

Jo muinaiset egyptiläiset arvostivat nerolin parantavia ja hoitavia ominaisuuksia. Neroli on nimetty italialaisen prinsessa Nerolan mukaan, joka käytti appelsiinikukan tuoksua parfyyminaan. Appelsiininkukkia saatettiin aiemmin käyttää hääkimpuissa lievittämään tulevan hääyön aiheuttamaa hermostuneisuutta.

10 ml / 0.34 fl oz

natural skin carenatural skin carepure plant extractspure plant extracts100% vegan100% veganAvainlippu

Voit käyttää eteerisiä öljyjä esimerkiksi vartaloöljyn valmistukseen. Lisää mieltymyksesi mukaan muutama tippa eteeristä öljyä ruokalusikalliseen (noin 15 ml) neutraalia ihonhoitoöljyä. Öljyksi soveltuu hyvin esimerkiksi jojoba-öljy. Eteerinen öljy sopii myös tunnelman luomiseksi esimerkiksi tuoksulyhtyyn.

Simmondsia chinensis (jojobaöljy)*, Citrus aurantium amara (neroli, eteerinen öljy).

Luomua*

Vain sisäänkirjautuneet ja tuotteen ostaneet asiakkaat voivat jättää arvostelun.

4
1arvostelu
(0)
(1)
(0)
(0)
(0)
  1. Aune-Maija Rauhala Vahvistettu asiakas. Vahvistettu asiakas on käyttäjä, joka on ostanut tämän tuotteen kaupastamme.

    Olen sekoittanut 100 ml oliiviöljyyn 3 tippaa neroliöljyä yhtenä tippana kolmesta eteerisestä öljystä. Tuoksu on miellyttävä, mutta onko öljyn ominaisuus, ettei se valu/tule pullosta tippoina vaan valuu pullon tippaosion kautta. Käytän öljyseosta kasvojen ”ryppyjä vähentämään” !?