Siankärsämöuute

Tuhattaituri hyvinvointisi tueksi

(2)

13,60 

Siankärsämöuute on monipuolinen tuki kokonaisvaltaiselle hyvinvoinnillesi. Uute on luotu toimivan ruoansulatuksen, hengitysterveyden ja vastustuskyvyn tueksi. Tiiviissä muodossa oleva siankärsämöuute on helposti imeytyvä ja yksinkertainen käyttää. Paras vaikutus saadaan, kun uute sekoitetaan pieneen tilkkaan vettä, mutta voit sekoittaa tipat myös esimerkiksi jogurtin tai puuron joukkoon. 

Frantsilan siankärsämöt on viljelty omilla luomupelloilla Hämeenkyrössä, josta ne on kerätty juuri oikeaan aikaan. Siankärsämön kukkivan verson aktiiviaineet on uutettu luomualkoholiin.  

50 ml / 1.69 fl oz

pure plant extractspure plant extracts100% vegan100% veganFrantsila grown plantsFrantsila grown plantsFI-EKO-201 EU AgricultureFI-EKO-201 EU AgricultureAvainlippu

Suositeltava vuorokausiannos: Pipetillinen (1 ml) 4 kertaa päivässä nesteen kera. Suositeltava vuorokausiannos (4 ml) vastaa tuoretta siankärsämön kukkivaa versoa 2976 mg.

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Tuote säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Voi aiheuttaa allergisen reaktion mykerökukkaisallergisille.

 

Rekommenderad daglig dos: En pipett (1 ml) med vätska 4 gånger om dagen. Den dagliga dosen (4 ml) motsvarar färsk blommande skott av röllek 2976 mg.

Föreskriven dosering bör ej överskridas. Kostillskott ersätter inte en varierande kost.  Förvaras oåtkomligt för små barn. Kan förorsaka allergisk reaktion vid överkänslighet av korgblommiga växter dvs. asterväxter.

Ainesosat: Etanoli*, vesi, siankärsämön kukkiva verso*.  *Luomua.

Lopullinen etanolipitoisuus n. 58 til-%.

Ingredienser: Etanol*, vatten, blommande skott av röllek*.  *Ekologisk.

Slutlig etanolhalt ca 58 vol-%.

Vain sisäänkirjautuneet ja tuotteen ostaneet asiakkaat voivat jättää arvostelun.

5
2arvostelua
(2)
(0)
(0)
(0)
(0)
  1. Lillemor Elonen

  2. Tiina Kiri