Teepuu eteerinen öljy

Antiseptinen apu iho-ongelmiin

(3)

12,70 

Eteerinen teepuuöljy, joka höyrytislataan australialaisen teepuun (Melaleuca alternifolia) lehdistä ja oksista, on eteerinen öljy, jonka antiseptiset vaikutukset tarjoavat tehokkaan ratkaisun iho-ongelmiin. Se on erityisen suosittu finnien hoidossa sekä päänahan kutinan ja ärsytyksen lievityksessä.

10 ml / 0.34 fl oz

natural skin carenatural skin carepure plant extractspure plant extracts100% vegan100% veganAvainlippu

Vaikka teepuuöljy on luonnollinen tuote, se on myös erittäin voimakasta. Siksi se tulisi laimentaa ennen käyttöä, erityisesti herkällä iholla.  Sekoita muutama tippa teepuuöljyä kosteusvoiteen tai muun kasviöljyn, kuten kookos- tai oliiviöljyn, joukkoon ennen levittämistä.

Sekoita muutama tippa teepuuöljyä shampooseen torjumaan hilsettä ja rauhoittamaan ärtynyttä päänahkaa.

Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Säilytettävä suojattuna valolta ja liialliselta lämmöltä. Vältä silmille joutumista. Vain ulkoiseen käyttöön.

Melaleuca alternifolia (teepuu) eteerinen öljy.

Vain sisäänkirjautuneet ja tuotteen ostaneet asiakkaat voivat jättää arvostelun.

3
3arvostelua
(1)
(0)
(1)
(0)
(1)
  1. Nimetön

    Käytän aromahieronnassa Frantsilan laadukkaita eteerisiä öljyjä.

  2. katri suhonen

  3. s.m.myllari

    Olen käyttänyt Frantsilan ja välillä muidenkin eteeristä teepuu öljyä vuosikymmeniä. Erittäin hyvä tuote, raikas tuoksu, antiseptinen. Mutta viimeksi ostamani ei tuoksu raikkaalle ja miellyttävälle ja antiseptisuus on olematonta. Se ei myöskään meinaa millään tulla ulos pullosta, vaikka yritin veitsellä isontaa tulo reikää. Ei tee ainakaan vähään aikaan mieli ostaa uutta Frantsilalta. Käytän sitä n 1x/vkossa myös hampaiden pesuun 1-2 tippaa märkään harjaan. Ja etenkin mennessäni hammaslääkäriin. Antiseptisuus lievittää kipua.