Kamomillauute

Levollinen mieli, rauhallinen vatsa

(1)

14,20 

Kotimainen kamomillauute on monipuolinen tuki kokonaisvaltaiselle hyvinvoinnillesi. Uute on luotu rentouttamaan ja tukemaan vatsasi hyvinvointia. Tiiviissä muodossa oleva kamomillauute on helposti imeytyvä ja yksinkertainen käyttää. Paras vaikutus saadaan, kun uute sekoitetaan pieneen tilkkaan vettä, mutta voit sekoittaa tipat myös esimerkiksi iltateehen. 

Frantsilan kamomillat on viljelty omilla luomupelloilla Hämeenkyrössä, josta ne on kerätty juuri oikeaan aikaan. Kamomillan kukkivan verson aktiiviaineet on uutettu luomualkoholiin.  

50 ml / 1.69 fl oz

pure plant extractspure plant extracts100% vegan100% veganFrantsila grown plantsFrantsila grown plantsFI-EKO-201 EU AgricultureFI-EKO-201 EU AgricultureAvainlippu

Suositeltava vuorokausiannos: Pipetillinen (1ml) 4 kertaa päivässä nesteen kera. Suositeltava vuorokausiannos (4 ml) vastaa tuoretta kamomillan kukkivaa versoa 3472 mg.

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Voi aiheuttaa allergisen reaktion mykerökukkaisallergisille.

 

Rekommenderad daglig dos: En pipett (1ml) med vätska 4 gånger om dagen. Den dagliga dosen (4ml) motsvarar färsk blommande skott av kamomill 3472 mg.

Kostillskott ersätter inte  en varierande kost. Föreskriven dosering bör ej överskridas. Förvaras oåtkomligt för små barn. Kan förorsaka allergisk reaktion vid överkänslighet av korgblommiga växter dvs, asterväxter.

 

Ainesosat: Etanoli*, vesi, kamomillan kukkiva verso*. *Luomua.

Lopullinen alkoholipitoisuus n. 58 til-%.

Ingredienser: Etanol*, vatten, blommande skott av kamomill*. *Ekologisk.

Slutlig etanolhalt ca 58 vol-%.

Vain sisäänkirjautuneet ja tuotteen ostaneet asiakkaat voivat jättää arvostelun.

5
1arvostelu
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
  1. Lillemor Elonen