Kauranversouute

Rauhaa & rentoutta stressaaviin tilanteisiin

(1)

14,20 

Kauranversouute on tehty tukemaan jokapäiväistä mielenrauhaasi ja tasapainottamaan oloasi. Kaura on vakiinnuttanut asemansa monipuolisena hyvinvoinnin edistäjänä. Tiiviissä muodossa oleva kauranversouute on helposti imeytyvä ja yksinkertainen käyttää. Paras vaikutus saadaan, kun uute sekoitetaan pieneen tilkkaan vettä, mutta voit sekoittaa tipat myös esimerkiksi mehun joukkoon. 

Frantsilan kauranversot on viljelty omilla luomupelloilla Hämeenkyrössä, josta ne on kerätty juuri oikeaan aikaan ja uutettu luomualkoholiin.  

 

 

50 ml / 1.69 fl oz

pure plant extractspure plant extracts100% vegan100% veganFrantsila grown plantsFrantsila grown plantsFI-EKO-201 EU AgricultureFI-EKO-201 EU AgricultureAvainlippu

Suositeltava vuorokausiannos: Pipetillinen (1 ml) 4 kertaa päivässä nesteen kera. Suositeltava vuorokausiannos (4 ml) vastaa tuoretta kauranversoa 1132 mg.

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Tuote säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Rekommenderad daglig dos: En pipett (1ml) med vätska 4 gånger om dagen. Den dagliga dosen (4 ml) motsvarar färska havreskott 1132 mg.

Föreskriven dosering bör ej överskridas. Kostillskott ersätter inte en varierande kost. Förvaras oåtkomligt för små barn.

Ainesosat: Etanoli*, vesi, kauranverso**Luomua 

Lopullinen etanolipitoisuus n. 54 til-%. 

Ingredienser: Etanol*, vatten, havreskott*. *Ekologisk

Slutlig etanolhalt ca 54 vol-%.

Vain sisäänkirjautuneet ja tuotteen ostaneet asiakkaat voivat jättää arvostelun.

4
1arvostelu
(0)
(1)
(0)
(0)
(0)
  1. Maria