Nokkosuute

Yleiskunnon rautainen apulainen 

(3)

14,20 

Perinteinen nokkosuute on luotu tukemaan monipuolisesti hyvinvointiasi ja virkistämään oloasi. Tiiviissä muodossa oleva ravintolisä on helposti imeytyvä ja yksinkertainen käyttää. Paras vaikutus saadaan, kun uute sekoitetaan pieneen tilkkaan vettä, mutta voit sekoittaa tipat myös esimerkiksi vesipulloon ja nauttia treenatessa. 

Frantsilan nokkoset on viljelty omilla luomupelloilla Hämeenkyrössä, josta ne on kerätty juuri oikeaan aikaan ja uutettu luomualkoholiin.

50 ml / 1.69 fl oz

pure plant extractspure plant extracts100% vegan100% veganFrantsila grown plantsFrantsila grown plantsFI-EKO-201 EU AgricultureFI-EKO-201 EU AgricultureAvainlippu

Suositeltava vuorokausiannos: Pipetillinen (1 ml) 4 kertaa päivässä nesteen kera. Suositeltava vuorokausiannos (4 ml) vastaa tuoretta nokkosen versoa 3180 mg.

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Tuote säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

 

Rekommenderad daglig dos: En pipett (1 ml) med vätska 4 gånger om dagen. Den dagliga dosen (4 ml) motsvarar färsk nässla grodd 3180 mg.

Föreskriven dosering bör ej överskridas. Kostillskott ersätter inte en varierande kost. Förvaras oåtkomligt för små barn.

Ainesosat: Etanoli*, vesi, nokkosen verso**Luomua 

Lopullinen etanolipitoisuus n. 58 til-%.  

Ingredienser: Etanol*, vatten, nässla grodd*. *Ekologisk

Slutlig etanolhalt ca 58 vol-%.

Vain sisäänkirjautuneet ja tuotteen ostaneet asiakkaat voivat jättää arvostelun.

5
3arvostelua
(3)
(0)
(0)
(0)
(0)
  1. Heidi

  2. Helena Rekonen

    Minulle tuttu tuote kun käytän sitä aina silloin tällöin. Antaa nopeasti puhtia jos väsyttää, hyvä allergiaoireisiin ja kohottaa yleiskuntoa.

  3. Lillemor Elonen